Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkı Sozu

0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli Şarkı Sozleri
Yağmur Ağlıyor sozleri

Yağmur ağlıyor ikimiz icin,
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin, hayal oldum şimdi,
Aşkımız bitti masallar gibi

Kıymetini bilemedim,
Seni nasıl cozemedim
Bugun resmini indirdim duvardan,
Duvar ağladı ben ağladım

Kar cicekleri gibisin temiz,
Sende bulmuştum aşkı ben henuz
Son bir buse ver hatıra kalsın;
Sen yokken gonlum yanımda sansın

Kıymetini bilemedim,
Seni nasıl cozemedim
Bugun resmini indirdim duvardan,
Duvar ağladı ben ağladım

Similar threads

Enbe Orkestrası Yağmur Ağlıyor şarkısının sozleri (Mustafa Ceceli) Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Yağmur Ağlıyor şarkı sozu Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Yağmur ağlıyor ikimiz icin Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkı Sozu Yağmur Ağlıyor Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Şarkısı Enbe orkestrası'nın 2019 yılında cıkan Kalbim adlı albumde Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği Yağmur Ağlıyor şarkısı tek kelime ile mukemmel ve sozleride oldukca anlamlı bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor şarkı Sozleri Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor şarkısı Yağmur Ağlıyor şarkısının sozleri Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor Sozleri Yağmur ağlıyor ikimiz icin Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
mustafa ceceli kıymetini bilemedim Şarkı sozu Yağmur ağlıyor ikimiz icin Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl cozemedim, cozemedim, cozemedim Bu gun resmini indirdim duvardan Duvar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor nota,akor,tab Yağmur Ağlıyor şarkısı nota imagesmustafaceceliyagmuragliyorgitarnotasi5adaadff399b1 Am G F Yağmur ağlıyor ikimiz icin G F Em Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Am G F Kaderimdin hayal oldum şimdi G F Em Aşkımız bitti masallar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt