Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Ceceli'den Dünyanın Bütün Sabahları Şarkısının Sözleri Buyrun Melekler

Mustafa Ceceli'den Dünyanın Bütün Sabahları Şarkısının Sözleri Buyrun Melekler
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli'den Dünyanın Tüm Sabahları Şarkısının Sözleri Buyrun Mustafa Ceceli Dünya'nın Bütün Sabahları Mustafa Ceceli Dünya'nın Bütün Sabahları Şarkı Sözleri Sevgili melekler, başarılı ve sevilen müzisyen Mustafa Ceceli şarkılarından biriyle daha sizlerleyiz Bu sayfamızda sizlerle Mustafa Ceceli Dünya'nın Tüm Sabahları Şarkı Sözleri paylaşacağız 1549246670 1549246670 mustafacecelidendunyaninbutunsabahlarisarkisininsozleribuyrunmelekler5c57a0d225bdbmustafacecelidendunyaninbutunsabahlarisarkisininsozleribuyrunmelekler5c57a0d225bdbmustafacecelidendunyaninbutunsabahlarisarkisininsozleribuyrunmelekler5c57a0d225bdb Ölüyor kalbim her gün ağır, ağır Fazla sevip te ayrılınca Yanıyor içim yanıyor cayır, cayır Heleki aşıksan benim gibi hala Ölüyor kalbim her gün ağır, ağır Çok sevip te ayrılınca Yanıyor içim yanıyor cayır, cayır Heleki aşıksan benim gibi hala Dünyanın tüm sabahları çekip gitti senle beraber Kalbimin sokakları çıkmaz oldu Nolursun yeter Dünyanın tüm ışıkları söndü gitti senle beraber Aklımın saatleri durdu öyle Nolursun yeter Ölüyor kalbim her gün ağır, ağır Fazla sevip te ayrılınca Yanıyor içim yanıyor cayır, cayır Heleki aşıksan benim gibi hala Ölüyor kalbim her gün ağır, ağır Fazla sevip te ayrılınca Yanıyor içim yanıyor cayır, cayır Heleki aşıksan benim gibi hala Dünyanın bütün sabahları çekip gitti senle beraber Kalbimin sokakları çıkmaz oldu Nolursun yeter Dünyanın bütün ışıkları söndü gitti senle beraber Aklımın saatleri durdu o kadar Gittin gideli offf oof gittin gideli offf Dünyanın bütün sabahları çekip gitti senle beraber Kalbimin sokakları çıkmaz oldu Nolursun yeter Dünyanın tüm ışıkları söndü gitti senle beraber Aklımın saatleri durdu öyle Nolursun yeter  

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt