Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Cecili - Unutamam

Mustafa Cecili - Unutamam
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Cecili Unutamam unutamam notaları cecili mustafa çeçili mustafa çeçil iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar şarkı sözü Unutmadim unutamam Kara sevdam merak etme Yasamaksa yasadim ama Canimin çogu kaldi sende Pisman miyim katiyen Güzellestim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Lakin benim cigerim yanar Cilt oyalanir can kanar Iki gözüm iki çesme Haberin yok içerime içerime akar Benim cigerim yanar Cilt oyalanir can kanar Iki gözüm iki çesme Haberin değil içerime içerime akar Unutmadim unutamam Kara sevdam merak etme Yasamaksa yasadim fakat Canimin çogu kaldi sende Lakin benim cigerim yanar Ten oyalanir can kanar Iki gözüm iki çesme Haberin yok içerime içerime akar Benim cigerim yanar Ten oyalanir can kanar Iki gözüm iki çesme Haberin değil içerime içerime akar Unutmadim unutamam Kara sevdam merak etme Yasamaksa yasadim ama Canimin çogu kaldi sende  

Similar threads

Mustafa Ceceli & Sezen Aksuunutamam mustafa ceceli hastaligi sagliginda sarki sözü mustafa ceceli rahatsızlık hastaligi sagliginda sarki sözleri hastalıkda sağlıkda sözleri hastalıkda sağlıkda şarkı sözü 1549247355 1549247355...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Mustafa Ceceli Unutamam akor,tab,nota Unutamam şarkısı nota imagesmustafaceceliunutamamgitarnotasi5adaad8e4a622 Em C D Em Unutmadım unutamam kara sevdam merak etme Em C D Em Yaşamaksa yaşadım lakin canımın coğu kaldı sende C Am Em Pişman mıyım asla guzelleştim yasla C Am E B7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Mustafa Ceceli Unutamam şarkı sozu Mustafa Ceceli Unutamam şarkısı sozleri Mustafa Ceceli Unutamam şarkısının sozleri: Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın coğu kaldı sende Pişman mıyım asla Guzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ebru Gundeş Unutamam Sozleri Ebru Gundeş Unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın coğu kaldı sende Pişman mıyım asla Guzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Mustafa Ceceli Unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın coğu kaldı sende Pişman mıyım asla Guzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gozum iki ceşme Haberin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt