Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Kemal Atatürk ve Matematik

Mustafa Kemal Atatürk ve Matematik
0
92

Similar threads

Sensin Mustafa Kemal Atatürk Sensin Mustafa Kemal Atatürk Kahraman gazimiz, yüreğimiz, onurumuz, Savaşımız, bu günümüz, yarınımız, vatanımız, İlkemiz, gölgemiz, sevdamız, yolumuz, Kolumuz, canımız, ciğerimiz, geleceğimiz, Sensin Mustafa Kemal Atatürk Kavgamız, varlığımız, ekmeğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
(Türkçe) MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Türkçe atatürk şiirleri 1881 Mustafa (Selanik) Thesaloniki doğdu Manastır Askeri okula 18951899 ziyaret edin Burada Kemal takma adını aldı Bir kaptan olarak vazgeçmek olduğunu 18991905, İstanbul'da Harp Akademisine gider 1905 savaş Bakanlığında istihdam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kemal Atatürk Kemal Atatürk Dört yanımız sarılmış düşmana Onları vuran Kemal Atatürk Aydınlatılmış kapı açtın Türk halkına Parlak saçan Kemal Atatürk Sen verdin halkına hak Bağımsızlık Ulusa kurdun bağımsızlık Cumhuriyet Özgürlüğü sundun ilelebet Egemen kılan Kemal Atatürk Senle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Mustafa Kemal Atatürk almanca almanca atatürk şiirleri almanca atatürk şiiri und republik Mustafa Kemal Atatürk, der Gründer der türkischen Republik und sein erster Präsident: 1881 Mustafa wurde in Thesaloniki (Selanik) geboren 18951899 Besuch der Militärschule Monastir Hier erhält er...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Adım Mustafa Kemal, soyadım Atatürk, Adım Mustafa Kemal, soyadım Atatürk, Tarihi biz yazmıştık, tarihe gömülüyordu yüce Türk Şamar oğlanı omuştuk, önüne gelen bize attı tokatı, Vatan elden gidiyordu, Osmanlının kalmamıştı takatı gün o gündü: ya Türk olup bilinmek, ya değil olup silinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt