Mustafa Kemal Seslense behçet kemal çağlar mustafa kemal seslense mustafa seslense behcet çağlar şiiri MUSTAFA KEMAL SESLENSE Yüzyıllar öncesinden Yüzyıllar sonrasından sesleniyorum size Ben Mustafa Kemal' im heyy Ben Mustafa Kemal' im Büyük büyük denizlerim vardır benim Hürriyeti içmiş dalgalarım, Hürriyetle kabarmış dalgalarım vardır benim Ulusumun yanına sevincim Ben Mustafa Kemal' im heyy Karanlığı deler gözlerim Dalgalara binip gelmiş kahraman, Gökçe gözlerine türküler yaktığımız Hani bir güneş doğmuştu ya Samsun' dan İşte benim Ben Mustafa Kemal Vefat Etmek yaşamaktır vatan uğrunda Deyip, pek girdim savaşa Komut verdim Şahlandı cümle vatan Boğdum kör talihi zindanında Bahtı tebessüm eden anaları yurdumun Gökleri, dağları, denizleri Yarınları, güvenipte uyuduğum Aslan yeleni ışığı sınırlarımın Mehmetleri id Tutun ellerinizden yüreklerinizden Sevgilerinizle beni yıkayın Yüzyıllar öncesinden Yüzyıllar sonrasından gelir sesim Sevdim Bir tanem Türkiyelim Sen var olukça görünüşe göre Ben Mustafa Kemalim Behçet Kemal Çağlar