Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Kemaller Tukenmez

0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Kemal şiirleri

Tukenir elbet,
Gokte yıldız, denizde kum tukenir
Bu vatan, bu topraklar comert,
Kutsal bir ateşim ki ben sonmez,
İnanın Mustafa Kemaller tukenmez

Ben de etten kemiktendim elbet,
Ben de bir gun gocecektim elbet
İki Mustafa Kemal var iyi bilin,
Ben işte o ikincisi, sonsuzlukta
Ruh gibi bir şey, gorunmez;

Hep kardeşliğe, bolluğa giden yolda,
Bilimin, yapıcılığın aydınlığında,
Guzel duşunceler, soyut fikirlerde ben
Evrensel, yepyeni buluşlarda,
Geriliği kovmuşum ben, donmez;

Başın mı dertte, beni hatırla,
Duy beni en sıkıldığın an
Baştan sona her şeyiyle bu vatan,
Sakın ağlamasın Kasımlarda
Fatihler, Kanuniler olmez;

Halim YAĞCIOĞLU

Similar threads

Ataturk'un kişilik ozelliklerini sayalım once; Ataturk idealist, vatansever, sabırlı ve disiplin anlayışı olan, ileri goruşlu, mantıklı, eğitimci, yonetici, acık sozlu ustun bir komutan, ustun bir insandı İşte bizlerde Ataturk'un bu ozelliklerini anlatan şiirleri bir araya getirdik Ataturk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
10 Kasım ile ilgili 2 kıtalık şiirler derledik sizler icin sevgili oğrenciler10 Kasım Ataturki anma torenlerinde okuyabileceğiniz kısa şiiler arıyorsanız ozellikle 2 kıtalık olanları sayfamızda bulabilirsiniz Sayfamızdaki 10 Kasım ile ilgili yazılmış olan cok guzel 2 kıtalık şiirleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Ataturk Şiirleri Ve Yazarları Ataturk Şiirleri Yazarları Mustafa Kemal'i Duşunuyorum Mustafa Kemal'i duşunuyorum; Yeleleri alevden al bir ata binmiş Aşıyor yuce dağları, engin denizleri Altın sacları dalgalanıyor ruzgarda, Işıl ışıl yanıyor mavi gozleri Mustafa Kemal'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cocuklar İcin Ataturk Şiirleri Ataturk Şiiri Cocuklar İcin Mustafa Kemal (Fazıl Husnu DAĞLARCA) Mustafa Kemal'i gordum duşumde, Daha, diyordu Uğruna şehit olasım geldi hemen Sabaha, diyordu Al bir kalpak giymişti al, Al bir ata binmişti, al, Zafer ırak mı ? dedim, Aha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
ALT :wwwupluploads10kasimsiirleri14966710kasimsiirleri149667ALT 10 Kasım ile ilgili Ataturk şiirleriUzun 10 Kasım şiirleir arıyorsanız sayfamızda aradığınız şiirleri bulabilir okuyabilirsiniz ALT :wwwupluploads10kasimsiirleri26781610kasimsiirleri267816ALT Bir Tutkudur Mustafa Kemal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt