Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Mert Koç kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Mustafa Mert Koç kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?
0
155

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
mustafa_mert_koc_kimdir_kac_yasindadir_nerelidir_1580284335_4767.jpg

Son periyotlarda mekan aldığı girişimler ile ilgileri üzerinde toplayan yakışıklı oyuncu Mustafa Mert Koç'un hayatı merak konusu haline geldi. Çevre medya da tanınan olan medyalarıyla adeta milyonların merak ettiği Mustafa Mert Koç kimdir? Mustafa Mert Koç nerede oynuyor? Benim Adım Melek serisinin hekim Ömer'i kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde.

Çevre medya hesaplarından binlerce takipçiye sahip olan Mustafa Mert Koç, yaptığı her paylaşım ile beğenileri üzerine toplamaya devam ediyor. Içtimaî mecralarda ki fenomenliğinin yanı sıra oyunculuk konusunda da muvaffakiyet gösteren Koç, ekranların sevilen ve aranan yüzü haline geldi. En son rol aldığı Atv ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisi  ile de hayran kitlesini arttıran Koç, merak konusu haline geldi. Pekala Mustafa Mert Koç kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?  

TBLWP_1580284526_0715.jpg

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Mustafa Mert Koç, 1994 yılında Ankara'da yerküreye gelmiştir. Üniversite eğitimini Atılım Üniversitesinde tamamlamış akabinde oyunculuğa olan ilgisi sayesinde Oyun ve Film eğitimi almaya karar vermiştir.

Oyunculuğa olan merakının yanında spora da epeyce merakı olan Mustafa Mert Koç, Türk Telekom Basketbol ekibinde uzun bir vade bölge almıştır. Sakatlanması sonucunda basketbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Ismini birinci olarak içtimaî medya hesapları ile duyuran Koç, yaptığı paylaşımlar ile kısa müddette binlerce kişi tarafından sevilerek takip edilmeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'a benzeyen ve kimileri tarafından onun tahtını elinden alacağını öne sürdükleri Mustafa Mert Koç, oyunculukta da başarılı olduğunu oyunculuk kariyerine başlar başlamaz göstermiş oldu.

52hKK_1580284888_8743.jpg

Mustafa Mert Koç, birinci olarak Kâfi isimli seride rol alarak oyunculuk kariyerine birinci adımı atmıştır. Akabinde Hayat Bazen Tatlıdır serisi ve Kolpaçino 3. Devre sinemasında rol alarak ekranların tanınan ismi haline gelmiştir. Mustafa Mert Koç'un içtimaî medya hesabında yaklaşık 1 milyona yakın takipçisi olmuştur. 2016 – Hayat Bazen Tatlıdır'da oynadı.Şu anda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek serisinde hekim Ömer rolünü canlandırıyor.

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt