Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Sandal albumu 2009

Mustafa Sandal albumu 2009
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Sandal albumu

Mustafa Sandal’ın Hurriyet gazetesine verdiği Roportaj :

“Bomba gibi bir album geliyor 12 şarkının altısı benim, altısı dışarıdan “Gonlunu Gun Edeni şarkısını yazan Isra’yı, repertuvarımla gorevlendirdim Dışarıdan alacağım şarkıları onun bulup, bana getirmesini istedim O da
Huseyin Karadayı ile birlikte bana 4050 tane şarkı bulup getirdi Bu şarkılar arasından gercek, samimi, sıcak bulduğum beş şarkıyı sectim, bir tane de kendi beğendiğim bir şarkı vardı, onu aldım Yani repertuvarımın dışarıdan alacağım altı şarkılık bolumu tamam Bana ait olan altı şarkıyı da bitirmek uzereyim Kısacası yine cok guzel bir Mustafa Sandal albumu olacak

Mustafa Sandal’ın Yeni Albumle İlgili Kendi Sitesine Yazdığı Yazı

“Bu album benim icin milat olacak Benim baba olarak hazırladığım ilk albumum olacak Hayranlarımın heyecanla beklediğinin farkındayım Cok guzel şarkılar hazırladık Bircok şarkının altyapısı neredeyse bitmek uzere… Okumalar ve diğer calışmalar tahmin ediyorum Mayıs sonuna kadar tamamlanır Albumumuz de kesin bir tarih vermemek kaydıyla sanırım Haziran ayının başında ya da ay icerisinde piyasada olur Beklediğinize değeceğine inanıyorum Hepinizi opuyorum sevgiler…

Album Haziran ayında piyasada olacak…

Similar threads

Mustafa Sandal albümü Mustafa Sandal ’ın Hürriyet gazetesine verdiği Mülâkat : “Bomba gibi bir albüm geliyor 12 şarkının altısı benim, altısı dıştan “Gönlünü Gün Edeni şarkısını yazar Isra ’yı, repertuvarımla görevlendirdim Dıştan alacağım şarkıları onun bulup, bana getirmesini istedim O da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Mustafa Filika Aşkın Yeni Sureti Mustafa Filika'ın Hürriyet'e Verdiği Mülâkat Bomba gibi bir albüm geliyor 12 şarkının altısı benim, altısı dışarıdan Gönlünü Gün Edenişarkısını yazar Isra'yı, repertuvarımla görevlendirdim Dışarıdan alacağım şarkıları onun bulup, bana getirmesini istedim O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Şenol Güneş ise 2002 ruhu gördüğünü söyleyerek ülkenin önde gelen şarkıcılarından takıma özel bir şarkı istemişti. Mustafa Sandal’ın Milli Takım’ın Euro 2020 şampiyonası için yazdığı şarkı tamamlandı. Türkiye'nin EURO 2020 turnuvasına özel milli takım şarkısını Mustafa Sandal yapacak. Şenol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Şenol Güneş ise 2002 ruhu gördüğünü söyleyerek ülkenin önde gelen şarkıcılarından takıma özel bir şarkı istemişti. Mustafa Sandal'ın 2020 Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için hazırladığı “Bizim Çocuklar” şarkısı, sosyal medyada gündem oldu. Sandal’a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
2 Kasım 1980 ’de Ankara ’da dunyaya gelen Mustafa Ceceli ’nin muziğe olan ilgisi ailesi tarafından cok kucuk yaşlarında farkedildi 6 yaşında piyano ile tanışan Ceceli ’ye, almış olduğu 2 yıllık piyano eğitimi sonrası oğretmeni konservatuar eğitimi almasını onerdi Lise yıllarında amator olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt