Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Sandal - Aşkın Yeni Sureti

Mustafa Sandal - Aşkın Yeni Sureti
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Filika Aşkın Yeni Sureti Mustafa Filika'ın Hürriyet'e Verdiği Mülâkat Bomba gibi bir albüm geliyor 12 şarkının altısı benim, altısı dışarıdan Gönlünü Gün Edenişarkısını yazar Isra'yı, repertuvarımla görevlendirdim Dışarıdan alacağım şarkıları onun bulup, bana getirmesini istedim O da Hüseyin Karadayı ile birlikte bana 4050 tane şarkı bulup getirdi Bu şarkılar arasından reel, dostça, sıcak bulduğum beş şarkıyı seçtim, bir tane de kendi beğendiğim bir şarkı vardı, onu aldım Yani repertuvarımın dıştan alacağım altı şarkılık bölümü bitmiş Bana ait olan altı şarkıyı da bitirmek üzereyim Kısacası yine çok hoş bir Mustafa Sandal albümü olacak Mustafa Filika'ın Yeni Albümle İlgili Kendi Sitesine Yazdığı Yazı Bu albüm benim için milat olacak Benim baba olarak hazırladığım birincil albümüm olacak Hayranlarımın heyecanla beklediğinin farkındayım Fazla güzel şarkılar hazırladık Birçok şarkının altyapısı az daha sona ermek üzere Okumalar ve öteki araştırmalar tahmin ediyorum Mayıs sonuna kadar tamamlanır Albümümüz de kesin bir tarih vermemek kaydıyla sanırım Haziran ayının başında ya da ay içerisinde piyasada olur Beklediğinize değeceğine inanıyorum Hepinizi öpüyorum sevgiler Albüm Haziran ayında piyasada olacak  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt