Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Sandal Kafası Bu Şarkı Sozu

Mustafa Sandal Kafası Bu Şarkı Sozu
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Sandal Kafası Bu şarkı Sozleri

Mustafa Sandal Kafası Bu şarkısı sozu

Eyvah! cok gec uyanmış, erkenden bunalmış
Kasılmış gecmiyor candan ayırma
Asıl bir suratla, o gozler kurakta
Hep baştan başlıyor aşka
Sorma, kaybolmuş sorma
Kaybolmuş yol bilmiyor
Yordam zaten uzakta
Yoksa, icinde yoksa
Aşık olup rol bekliyor
Surekli rol calmakta
Kafası bu, yok değişmez
Değiştirmem, ben uğraşmam
Sebebim yok, boyle durmaz
Boyle kalmaz ucsun gitsin
Kafası bu, yok değişmez
Değiştirmem, ben uğraşmam
Sebebim yok, boyle durmaz
Boyle kalmaz varsın gitsin

Similar threads

Mustafa Sandal Kafası Bu şarkısı sozu Mustafa Sandal Kafası Bu şarkısının sozleri Eyvah! cok gec uyanmış, erkenden bunalmış Kasılmış gecmiyor candan ayırma Asıl bir suratla, o gozler kurakta Hep baştan başlıyor aşka Sorma, kaybolmuş sorma Kaybolmuş yol bilmiyor Yordam zaten uzakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mustafa Filika Kafası Şarkısının Sözleri Buyrun Mustafa Filika Kafası Bu şarkı Sözleri Mustafa Sandal Kafası Bu şarkısı sözü Sevgili melekler, Organik adlı albümüyle sevenleriyle buluşan ve eşiyle bir düet te yapan Mustafa Filika Kafası şarkı sözleri ile karşınızdayız Bu garip şarkıda ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu Soz soz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Coktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkısı Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkı Sozleri Sakın unuttum sanma sen bi tanesin Dile getirmedim ancak dunya bilsin Herşeyden once herkesten once sen gelirsin Dunya dursun bir yanda beklerken oyle Bir kac soz boyle unutmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Mustafa Sandal Organik Şarkı Sozleri Mustafa Sandal Organik şarkısı sozu Aşk lazım, aşka donmek lazım İnan ki kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tukendi bitti sağlık Sonunda yutacak beni bu giden Amman amman nasıl gunler boşa gecen Ziyan gunler amman amman Acık zindan buyuk yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt