Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Sandal Kum Şarkı Sozu

Mustafa Sandal Kum Şarkı Sozu
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Sandal Kum şarkı sozleri

Mustafa Sandal Kum şarkısı sozu

Taşınmıyor golgeler sırtında hayat boyu
Bak herkesin kalbine nasıl da kırık dolu
Hayaller beslenirken nesil nesil yalanlar
Bu yuzden tukenmiyor kayıpların sonu
İnsansın ve insanız soyleyecek tek soz bu mu
Canlaşmadan gonulde canlaşmaz gonul kumu
Yalanlardan kalanlara ruzgar olur ben dururum
Hasretin ve acında goc eder benden şu gururum
Kac kalbi ayırdı bak iflah olmaz bu ucurum
Kırılmış kanatları ver bana ben belki ucururum
Kırılmış kanatları ver bana ben belki ucururum

Similar threads

Mustafa Sandal Kum Şarkısının Sozleri Mustafa Sandal Kum Sozleri Taşınmıyor golgeler sırtında hayat boyu Bak herkesin kalbine nasıl da kırık dolu Hayaller beslenirken nesil nesil yalanlar Bu yuzden tukenmiyor kayıpların sonu İnsansın ve insanız soyleyecek tek soz bu mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Size özel Mustafa Sandal Kum Şarkı Sözleri Mustafa Filika Kum Şarkısının Sözleri Mustafa Filika Kum Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler demin sizlere Mustafa Filika Benlik şarkı sözleri sunmuştuk Hemen ise Mustafa Sandal Organik albümünde yer alan şarkısı Mustafa Filika Kum sözleri sunuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Organik Albümünden Mustafa Sandal Kum Şarkısının Sözleri Burada Mustafa Sandal Kum şarkı sözleri Mustafa Sandal Kum şarkısı laf Yeni çıkardığı albümüyle hayranlarıyla buluşan Mustafa Sandal'ın Organik şarkısının sözlerini demin paylaşmıştık melekler Hemen de Mustafa Sandal Kum şarkı sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Mustafa Sandal Organik Şarkı Sozleri Mustafa Sandal Organik şarkısı sozu Aşk lazım, aşka donmek lazım İnan ki kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tukendi bitti sağlık Sonunda yutacak beni bu giden Amman amman nasıl gunler boşa gecen Ziyan gunler amman amman Acık zindan buyuk yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Mustafa Sandal Neler Neler şarkı sozleri Mustafa Sandal Neler Neler şarkısı sozu Olur doner doner Kimse bilmez esas ederini değerini Doğal olarak vermez, veremez oner Anlayamaz kıymetini Olur doner doner Kimse bilmez esas ederini değerini Doğal olarak vermez, veremez oner Anlayamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt