Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Sandal Neler Neler Şarkı Sozu

Mustafa Sandal Neler Neler Şarkı Sozu
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Sandal Neler Neler şarkı sozleri

Mustafa Sandal Neler Neler şarkısı sozu

Olur doner doner
Kimse bilmez esas ederini değerini
Doğal olarak vermez, veremez oner
Anlayamaz kıymetini
Olur doner doner
Kimse bilmez esas ederini değerini
Doğal olarak vermez, veremez oner
Anlayamaz kıymetini
Bak bu son yangın olsun gonlumde
Oyle bir sondur de git ki yakamasın hic kimse
Cekilir cekilir, guzelim cekiliyor neler neler
Cekenler var ooo
Ona buna soz verip, tutmayıp, pişman olup geri donemeyenler var
Cekilir cekilir, guzelim cekiliyor neler neler
ekenler var ooooo
Ona buna soz verip, tutmayıp, pişman olup geri donemeyenler var

Similar threads

Mustafa Sandal Neler Neler şarkısı sozu Mustafa Sandal Neler Neler şarkısının sozleri imagesmustafasandalnelernelersozleri5ada273d2d6cb Olur doner doner Kimse bilmez esas ederini değerini Doğal olarak vermez, veremez oner Anlayamaz kıymetini Olur doner doner Kimse bilmez esas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Mustafa Sandal Neler Neler Şarkısının Sözlerini Paylaşıyoruz Mustafa Sandal Neler Neler şarkı sözleri Mustafa Sandal Neler Neler şarkısı sözü Pop müziğin tartışmasız en başarılı isimlerinden biri olan Mustafa Filika son albümünü çıkardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Mustafa Sandal Neler Neler Şarkısının Sözleri burada Mustafa Sandal Neler Neler Şarkısının Sözleri Mustafa Sandal Neler Neler Şarkı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, en son eşi Emina Sandal ve Mustafa Sandal Çek Kafasını Bayrak Direği şarkısının paylaşımında bulunmuştuk Derhal ise Mustafa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu Soz soz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Coktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Mustafa Sandal Organik Şarkı Sozleri Mustafa Sandal Organik şarkısı sozu Aşk lazım, aşka donmek lazım İnan ki kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tukendi bitti sağlık Sonunda yutacak beni bu giden Amman amman nasıl gunler boşa gecen Ziyan gunler amman amman Acık zindan buyuk yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt