Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mustafa Sandal Organik Şarkısının Sözleri Burada

Mustafa Sandal Organik Şarkısının Sözleri Burada
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Filika Organik Şarkısının Sözleri Burada Mustafa Filika Organik Şarkı Sözleri Mustafa Filika Organik şarkısı sözü Sevgili melekler, başarılı sanatçı Mustafa Sandal yeni albümü ile müzik marketlerde ki yerini aldı Bu yazımızda albümle benzer adı taşıyan Organik şarkısının sözlerini paylaşmak istiyoruz İşte Mustafa Filika Organik şarkı sözleri 1549248617 1549248617 mustafasandalorganiksarkisininsozleriburada5c57a86d9289amustafasandalorganiksarkisininsozleriburada5c57a86d9289amustafasandalorganiksarkisininsozleriburada5c57a86d9289a Aşk gerekli, aşka dönmek lazım İnan ama kurtuluşa itiraz eden Yeter artık tükendi bitti sağlık durumu Sonunda yutacak beni bu giden Amman amman nasıl günler boşuna geçen Ziyan günler amman amman Açık zindan büyük yalan Bak söz verdim Organik aşk arıyorum Bir türlü bulamadım İçime dert oluyor eksik biraz Kendime gelemiyorum Başa dönemiyorum İçime de doğuyor son bir aşk  

Similar threads

İşte Mustafa Sandal Organik Şarkı Sözleri burada Mustafa Sandal Organik Şarkısının Sözleri Mustafa Filika Organik Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve Mustafa Filika hayranları, bu yazımızda Organik adını verdiği albümünde, albüm adını taşıyan şarkının sözlerini sizlerle paylaşmadan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İşte Mustafa Sandal Ego Şarkısının Sözleri Mustafa Sandal Benlik Şarkısının Sözleri Mustafa Filika Ego Sözleri Organik adını verdiği albümünde yer alan Mustafa Filika Neler Neler şarkı sözlerini az önce sizlerle paylaşmıştık Şu Anda ise Mustafa Filika Ego şarkısı sözleri paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Mustafa Sandal Neler Neler Şarkısının Sözleri burada Mustafa Sandal Neler Neler Şarkısının Sözleri Mustafa Sandal Neler Neler Şarkı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, en son eşi Emina Sandal ve Mustafa Sandal Çek Kafasını Bayrak Direği şarkısının paylaşımında bulunmuştuk Derhal ise Mustafa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Mustafa Filika Emina Sandal Çek Gönder Şarkısının Sözleri Mustafa Sandal Çek Gönder şarkı sözleri Mustafa Sandal Çek Gönder şarkısı sözü Sevgili melekler Türkiye'de büyük bir kitlenin sevdiği pop sanatçısı Mustafa Sandal Organik adlı albümüyle hayranlarıyla buluştu Bu albümünde eşi Emina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Size özel Mustafa Sandal Kum Şarkı Sözleri Mustafa Filika Kum Şarkısının Sözleri Mustafa Filika Kum Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler demin sizlere Mustafa Filika Benlik şarkı sözleri sunmuştuk Hemen ise Mustafa Sandal Organik albümünde yer alan şarkısı Mustafa Filika Kum sözleri sunuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt