Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Sandal oyuncuları jeneratöre benzeten açıklamasıyla gündeme ses getirdi!

Mustafa Sandal oyuncuları jeneratöre benzeten açıklamasıyla gündeme ses getirdi!
0
115

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
mustafa_sandal_oyunculari_jeneratore_benzetti_1581927714_2621.jpg

Ünlü müzikçi Mustafa Sandal, Ekşi Sözlük’ten gelen soruları yanıtladı .Şarkıcı, “Sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Oynamasını değil, seyretmesini seviyorum" açıklamasıyla yeni bir polemik gündeme getirdi.

Ünlü müzikçi Mustafa Sandal, çevre medyanın gündemine ses getiren açıklamalarıyla  dikkatleri üzerine çekti. Sandal, Ekşi Sözlük’ten gelen soruları yanıtladı. hayatın kendisine büyük imkanlar sağladığını itiraf etti.

eB5J4_1581927944_7085.jpg

“Sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna,“Oynamasını değil, seyretmesini seviyorum. O kol alışık olduğum disiplinin çok dışında... Sette çok bekleme var. Nispetin tek hükümdarı direktör... Oyuncular, ha jeneratör ha oyuncu... ‘Oyuncuyu çağırın’ üzere bir durum var, o da bana uymuyor” halinde cevap verdi.

MUSTAFA SANDAL'IN KADİR İNANIR PAYLAŞIMI

Çevre medya hesabından Kadir İnanır ile çekildiği bir pozu paylaşan ünlü müzikçi Mustafa Sandal'ın bu paylaşımı takipçileri tarafından epeyce beğeni ve tahlil aldı. Sandal, bu paylaşımın altına kanılarına açıklık getiren bir icmalde bulundu.

İŞTE O KARE;

zO9RE_1565249017_3222.jpg

'Ve nihayet karizma koçumu buldum. Sağ olsun Kadir abim kırmadı kabul etti. Tebessüm ederken mert bakabilmek budur!"notunu düştü.

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt