Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Sandal Powerturk'e Ambargo Koydu!

Mustafa Sandal Powerturk'e Ambargo Koydu!
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mustafa Filika Powerturk'e Yasaklama Koydu! mustafa filika muıstafa sandal haberleri Sevgili melekler, bu sezon yayına başlayacak olan O Ses Türkiye'de jüri üyesi olarak yer almayacak olan Mustafa Filika Powertyurk radyo ve televizyon kanalına ambargo koydu Mustafa sandal, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Powerturk radyosunu ve televizyonu suçladı ve bundan daha sonra şarkılarının ve kliplerinin Powerturk'te çalınmayacağını açıkladı Sandal, Powerturk'u genç şarkıcılara ait şarkı ve klipleri yayınlamadığı için yasaklama koyduğunu açıkladı 8205 8205 mustafasandalpowerturkeambargokoydu5c4dfdc7aeb2dmustafasandalpowerturkeambargokoydu5c4dfdc7aeb2d 168 300 mustafasandaljpg8205 Mustafa Sandal Powerturk'e Ambargo Koydu! mustafasandaljpg8205 Mustafa Sandal Powerturk'e Ambargo Koydu! Filika, Muzik sektorune zarar veren ve genclere yasaklama koyan Powerturk tv ve fm'e ben yasaklama koyuyorum Yeni sarkilarimi yayinlayamayacaklar tarafli ve sektöre zararli yayını sebebiyle kliplerimi geri cekiyor ve Powerturk TV ve fm'e yeni şarkı ve kliplerimi göndermiyorum Powerturk tarafsizliktan ödün verip 20 kliple gunu tamamladığı icin bizim kurulumuzdan geçmedi #TesirAltinda size gonderilmeyecek asla bu powerturk'e karsi erdemli bir tavirdir beni yayinlamaniz susacagim anlamina gelmez cunku ben ve ekibim tarafsız ve hakkaniyetliyizdedi  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt