Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya Şarkı Sozu

Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya Şarkı Sozu
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya şarkı sozleri

Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya şarkısı sozu

İsteklerin bitmiyor
Ben bittim ama yetmiyor
Kac kere kac kere
Kulağına ruzgar esmiyor
Konuşuyorum ama sanki hep boş yere, boş yere
Belki senin bahcende mor cicekeler
Ustune bastıkca acıyor sen mutlu ol diye
Ama yok yok yok oyle bir dunya
Seninkisi kısacık bir ruya
Surekli bir fantezi tadında
Bir elin sana faydası olur ama yok yok yok oyle bir dunya
Seninkisi karışık bir ruya
Surekli bir fantezi tadında
Bir elin sana faydası olur ama yok

Similar threads

Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya şarkısı sozu Mustafa Sandal Yok Oyle Bir Dunya şarkısının sozleri İsteklerin bitmiyor Ben bittim ama yetmiyor Kac kere kac kere Kulağına ruzgar esmiyor Konuşuyorum ama sanki hep boş yere, boş yere Belki senin bahcende mor cicekeler Ustune bastıkca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Mustafa Sandal Yok O Kadar Bir Dünya Şarkısının Sözleri Burada Mustafa Sandal Yok O Kadar Bir Dünya şarkı sözleri Mustafa Sandal Yok O Kadar Bir Dünya şarkısı sözü henüz paylaştığımız Kurşun Geçirmez şarkısı sözleri arkasından şu anda de Mustafa Filika 'ın son albümünden Yok Pek Bir Dünya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkısı Mustafa Sandal Teşekkurler Anne Şarkı Sozleri Sakın unuttum sanma sen bi tanesin Dile getirmedim ancak dunya bilsin Herşeyden once herkesten once sen gelirsin Dunya dursun bir yanda beklerken oyle Bir kac soz boyle unutmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Mustafa Sandal Kafası Bu şarkı Sozleri Mustafa Sandal Kafası Bu şarkısı sozu Eyvah! cok gec uyanmış, erkenden bunalmış Kasılmış gecmiyor candan ayırma Asıl bir suratla, o gozler kurakta Hep baştan başlıyor aşka Sorma, kaybolmuş sorma Kaybolmuş yol bilmiyor Yordam zaten uzakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Mustafa Sandal Neler Neler şarkı sozleri Mustafa Sandal Neler Neler şarkısı sozu Olur doner doner Kimse bilmez esas ederini değerini Doğal olarak vermez, veremez oner Anlayamaz kıymetini Olur doner doner Kimse bilmez esas ederini değerini Doğal olarak vermez, veremez oner Anlayamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt