Mustafa Sandal Yok O Kadar Bir Dünya Şarkısının Sözleri Burada Mustafa Sandal Yok O Kadar Bir Dünya şarkı sözleri Mustafa Sandal Yok O Kadar Bir Dünya şarkısı sözü henüz paylaştığımız Kurşun Geçirmez şarkısı sözleri arkasından şu anda de Mustafa Filika 'ın son albümünden Yok Pek Bir Dünya şarkı sözleri ile karşınızdayız meleklermustafasandalyokoylebirdunyasarkisininsozleriburada5c57a82063babalt 1549248540 1549248540 mustafasandalyokoylebirdunyasarkisininsozleriburada5c57a82095dc6mustafasandalyokoylebirdunyasarkisininsozleriburada5c57a82095dc6mustafasandalyokoylebirdunyasarkisininsozleriburada5c57a82095dc6 İsteklerin bitmiyor Ben bittim lakin yetmiyor Kaç kez kaç kere Kulağına rüzgar esmiyor Konuşuyorum lakin yarı her zaman boşa, nafile Belki senin bahçende mor çiçekeler Üzerine bastıkça açıyor sen mutlu ol diye Lakin yok yok değil pek bir dünya Seninkisi kısacık bir rüya Aralıksız bir fantezi tadında Bir elin sana faydası olur lakin yok yok yok o kadar bir dünya Seninkisi girift bir rüya Kesintisiz bir fantezi tadında Bir elin sana faydası olur fakat değil