Mustafa Filika'dan Teşekkürler Anne Şarkısının Sözleri Mustafa Sandal Teşekkürler Anne Şarkısı Mustafa Sandal Teşekkürler Anne Şarkı Sözleri Son günlerde rol aldıkları filmiyle evlerimize davetli olan Mustafa Filika Emina Filika çifti bildiğiniz gibi evliler ve iki de oğulları bulunuyor Bu sayfamızda Mustafa Filika Teşekkürler Anne Şarkısı ile sizlerleyiz 1549246611 1549246611 mustafasandaldantesekkurlerannesarkisininsozleri5c57a0978d4b1mustafasandaldantesekkurlerannesarkisininsozleri5c57a0978d4b1mustafasandaldantesekkurlerannesarkisininsozleri5c57a0978d4b1 Sakın unuttum sanma sen bi tanesin Dile getirmedim oysa dünya bilsin Herşeyden önce herkesten önce sen gelirsin Dünya dursun bir yanda beklerken böylece Bir kaç söz böyle unutmadan söylenmeli Teşekkürler anne hoş gözlerinde Güneş karşımda batmıyor Hayatın içinde gözlerin kalbinde Sensin reel kazanan Teşekkürler anne hoş gözlerinde Güneş karşımda batmıyor Hayatın içinde gözlerin kalbinde Sensin hakiki kazanan Dile getirmedim oysa dünya bilsin Herşeyden önce herkesten önce sen gelirsin Dünya dursun bir yanda beklerken pek Bir kaç söz böyle unutmadan söylenmeli Teşekkür Ederim anne hoş gözlerinde Güneş karşımda batmıyor Hayatın içinde gözlerin kalbinde Sensin gerçek şampiyon Teşekkürler anne güzel gözlerinde Güneş karşımda batmıyor Hayatın içinde gözlerin kalbinde Sensin gerçek kazanan
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.