Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mustemleke Miyiz?

Mustemleke Miyiz?
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Obama geliyor, Ankara`da, İstanbul`da bir telaş bir telaş Dunya lideri konumundaki Obama`nın ulkemize gelmesi elbette onemli ama dun akşam izlediğim haberler Yuh artık, bu kadar da olmaz!dedirtti

Obama Turkiye Buyuk Millet Meclisi`nde konuşma yapacakmış ve bunun icin gunler oncesinden ulkemize gelen CIA ajanları onlemler alıyorlarmış Millet Meclisi`nde bulunan iki yuz bilmek kac tane kamerayı adamlar yetersiz bulmuşlar ve meclis binamıza kendileri de kameralar koymuşlar Bu şekilde Obama`nın guvenliğini sağlayacaklarmış

Ayıp, yazık, rezalet, skandal! Senin devlet erkanın Amerika`ya gittiğinde ayakkabısının icine kadar aranıyor, ama sen en mahrem olması gereken meclisini, idari binanı adamların ajanlarına acıyorsun, ustelik meclisini bbg evine cevirmelerine izin veriyorsun Yazıklar olsun!

Kim olursa olsun, hangi devlet başkanı olursa olsun, benim ulkemin topraklarına ayak bastığı andan itibaren tum guvenliği bana aittir Benim guvenliğime guvenmeyen bir ulke başkanını misafir ediyorsam ve o adam korumasını kendi yaptırıyor, ustelik benim meclisime kameralar yerleştiriyorsa beni somurgesi olarak goruyor demektir Ben de buna izin veriyorsam, onun somurgesi olmayı kabul etmişimdir

Yazıklar olsun! Nerede Ataturk siyaseti izleyecek devlet adamları, nerede Ataturkculuk diye bangır bangır bağıranlar?

Nerede tam bağımsız Turkiye diye ortalığı ayağa kaldıranlar?

Bu ulkeyi bu duruma duşurdunuz ya yazıklar olsun hepinize!

Mustafa Kuvancı​

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt