Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müşterek bir facebook açalım dedim. Tamam dedi. Hattını değiştir dedim. Tamamlanmış dedi lakin..

Müşterek bir facebook açalım dedim. Tamam dedi. Hattını değiştir dedim. Tamamlanmış dedi lakin..
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar benim konuyu az çok biliyorsunuzUzatmadan konuya gireyim geçen yıl bir kızla ilişkim vardıBu senede bitmiş başladık onun bana her yerde dönmesiyle her yerde deniyeyim duyğularımı kesin etmeden dedim şuanda 15 2 ay kadar olduNe kadardırTanıyorsun derseniz geçen seneden beridirTanıyorum ayrılığımız ise köy okulundan bir arkadaşım kankam dediği çoçukla mesajlaştığını görmemden ötürüydü affetmeden çektim gittim yaklaşık 5 ay geçti tekrar geldiKız şuanda köyde gelicek izmire baştan üniversite okuyor2yıllık geçen tekrar sordum mesajlaşıyormusun hala diye hayır o atıyorDedi facebook adresini şifresini verdiGirdim yani gördüklerim fena şeyler değilOkul arkadaşlarıyla puan mesajlaşmaları işte şu puanla bura tutturulurmu çart çurt bu facebook kapanacak bende kapatıcam karşılıklı alıcaz dedim ısrar etmeden bitmiş alalım dedi hattın değişecek dedim cilalı senin hattı vodafoneye çeviririz ben kullanırım benim üstüme istemem sen gine bana güvenmezsin dediGüvenemediğimin farkındaysa ne diye hala devam etme yolunu seçiyor bu kız benim anlamadığım nokta bu
Şunu da söylüyüm geçen sene kankam dediği çoçukla görüşmesi ise şu yöndeydiÇoçuk buna bir kız ismi sormuştu şuanda ise dün çoçuğa mesaj atmış ben gökhanla izaç düşünüyorum bozma bunu diye lakin artık sabrım taşmaya başladı
Şunuda belirteyim ben bir kronik kara sarılık b hastayım bunu bilerek benimle çıkıyorHastalığım ayda senede başlıca senede evreleşir niçin ben sorusunu fazla sorarım vefat ağır basarGeçen yıl bu ve konuda bahsi ettiğim konu üstüne gerilip ayrılmıştıkDün ise şöyle bir mesaj attıSen beni el üzerinde tutamadın arkadaşlarımın sevgililerine baktım hep okul çıkışı okula gelip aldılar sense hep iş meslek dedin durdun dedi İyide arkadaşlar bayramda atlayıp köye gittim daha ne üretim dünki görüşmemizde mesajlaşmamızda yani 5 6 ay dolaştın bulamadın benim gibisini baştan döndün bana demi çok fazla yakınlaştık ondan demi dedimBöyle düşünüyorsan konuşma benimle tamamı yeter artık senin kıskançlığın beni öldürücek dedi

858,506Konular
983,089Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt