İstanbul Teknik Üniversitesi Gastronomi Kulübü tarafından düzenlenen Mutfak Doruğu, bu yıl da alanında uzman şefleri gurmeleri ve şirket yöneticilerini 1000’i aşkın öğrenci ile buluşturacak.
Gastronomi ve mutfak sanatları bahisli bu sempozyum, konuşmacıların yapacağı sunumlara ek olarak Lezzeti Yakala isimli fotoğraf müsabakası, workshoplar ve sahne şovları ile dikkat çeken bir aktiflik olacak.
Bu yıl da pek çok kıymetli isim konuk olarak ağırlanacak
Daha evvelki yıllarda Refika Birgül, Arda Türkmen, Mehmet Yalçınkaya, Murat Bozok üzere uzmanları Mutfak Tepesinde konuşmacı olarak bu sempozyuma katılmıştı. Bu sene de Somer Sivrioğlu, Sinan Büdeyri, İlker Ayrık, Dilara Koçak üzere kıymetli isimler ağırlanacak.
Her sene muhakkak bir tema etrafında işlenen Mutfak Zirvesi’nin bu yılki konusu büyük bir emekle tarlada yetiştirilen eserin uzun bir seyahatle topraktan soframıza dönüşünün nasıl gerçekleştirdiğini öğrenmek ve gelen bütün iştirakçilere bunu tüm etaplarıyla göstermek maksadıyla “Dönüş” olarak belirlendi.
İki yıldır pandemi nedeniyle yapılamayan Mutfak Doruğu, bu yıl 30-31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisinde düzenlenecek. Şayet sizde bu sempozyuma katılmak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak kaydolabilir ve daha fazla bilgi alabilirsiniz.