Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müthiş Kilo Verdiren Çay 2

Müthiş Kilo Verdiren Çay 2

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Müthiş Kilo Verdiren Çay 2 Tarifi İçin Malzemeler

*1 tutam yeşilçay
*1 tatlı kaşığı kuru nane

Müthiş Kilo Verdiren Çay 2 Tarifi Yapılışı Herkese merhaba
Birçoğumuz zayıflamak için çabalıyoruz daha önce de sizlere zayıflama çaylarımın tariflerini vermiştim bundan sonra da sağlıklı zayıflamak için paylaşımlar yapacağım beni takip edebilir gönderilerimden haberdar olabilirsiniz
Öncelikle tarifi yazayım daha sonra açıklamalarımı yapacağım
Bir su bardağı suyu kaynatıyoruz
İçersine yeşilçay ve naneyi salıp üzerini kapatıp demlenmesi için beş dakika bekliyoruz ve süzüp içiyoruz
şeker eklemesi kesinlikle yapmıyoruz
Günde üç fincanı geçmemeli
Hamile bayanlar kesinlikle denemesin yeşilçay bebeğe zararlı,
emziren anneler bebekler 1 1 5 yaşını geçtiyse içebilir bir ya da iki fincan olarak sabah akşam
İstediğiniz vakit içebilirsiniz ben genelde sabah kahvaltı sahur akşam ise yemekten sonra içiyorum
Bu çayı mutlaka denemelisiniz insan üzerinde müthiş etkileri var üstelik sadece zayıflamak isteyenler için değil her insan Kendini yeşilçaya özellikle naneli ve limonluya alıştırmalı diye düşünüyorum
Nefes darlığı grip nezle soğuk algınlığı için şifa
Sinir stres yatıştırmada oldukça etkili
Halsiz hissettiğinizde enerji verir
Ağız kurulugu bogaz acısı için birebir ilaç gibi
Midedeki şişkinliği gaz sancısını kaşık ağrılarını geçirmekte oldukça etkilidir daha sayamadığım ve yıllarca vazgecemediğim bir caydır Şiddetle tavsiye ediyorum
KESİNLİKLE TEK BAŞINA ETKİ ETMESİNİ BEKLEMEYİN BU BÜYÜK BİR SAÇMALIK OLUR GÜN İÇERSİNDE HAREKETSİZ KALMAYIN YEDİKLERİNİZE MUTLAKA DİKKAT EDİN FAYDASINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM
Bir sonraki tariflerimde zayıflamak için tüyolar ve diyet programımı paylaşacağım
Deneyecek olanlara şimdiden boolll eksiler

858,496Konular
982,169Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt