Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Müthiş Lavaş Tost

Müthiş Lavaş Tost

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Müthiş Lavaş Tost Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet lavaş

İçi için;

*Beyaz peynir
*Dilim domates
*Kaşar peyniri

Üzeri için;

*Margarin veya tereyağı

Müthiş Lavaş Tost Tarifi Yapılışı Sevgili dostlar!
Bu tostun bende bir anısı var ve sizlerle paylaşmadan geçmek istemiyorum
Günlerden bir gün bir gece vaktiydi Eşim “ben acıktım ya, yok mu yiyecek birşey dedi O saatte yemek ısıtılır mı? “Tost yapayım istersen dedim, kabul etti Çıkardım tost ekmeğini ve kaşarı, tostu yaptım Gelin görün ki, tostun kokusu bana da acıktığımı hissettirdi İşin kötü tarafı evde artık ne tost ekmeği ne de normal ekmek vardı :( Aklıma çiğ köfteciden çiğ köfte ile verilen lavaşlar geldi Evde bir iki tane artmış lavaş olmalı sanki diye düşünerek elimi çekmeceye bi attım ki evet işte ordalardı, yaşasın
Ancak benim canım beyaz peynir ve domates istediği için içine sadece kaşar koymadım Tostu yaptım, iki parçaya kestim ve tam yiyecektim ki bir duvarın kenarına sinmiş üzgün bekleyen bir kedi edasıyla çıkan eşimin sesiyle irkildim;
– AAA! Ne güzel olmuş o öyle, bir parçasını bana versen ya?
Sizce vermiş miyimdir?
Hadi biz geçelim tarifimize;
İki adet çiğ köfteci lavaşını üstüste koyuyoruz ve içine resimde görüldüğü şekilde malzemelerimizi yerleştiriyoruz Önce uzun kenarlarını sonra da kısa kenarlarını katlayıp kare şekline getiriyoruz Tost makinemize yerleştirip, kızarmaya başladıktan sonra her iki tarafına da yağ sürüyoruz ve güzelce kızardığında servis tabağımıza alıp, afiyetle yiyoruz
Bakalım sizler bu tostu bir başkasıyla paylaşıp paylaşmama konusunda ne karar vereceksiniz?
Sevgi ve saygılarımla!

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt