Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

müthiş sözler aşk

müthiş sözler aşk
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
mükemmel sözler aşk müthiş sözler aşk mükemmel aşk sözleri Aşıkınıza gönderme sözler mi göndereceksiniz, o zaman bu sözler tamda size kadar Melek'ler Müthiş sözler aşk sözleri hemde en güzelleri bu sayfamızda size ve aşkınıza gelsin arkadaşlarımmuthissozlerask5c557639a6620alt 1549104693 1549104693 muthissozlerask5c557639d481bpngmuthissozlerask5c557639d481bpng muthissozlerask5c557639d481bpng Inleme! Gözlerine yaş değmesin Gül! Dudaklarından gülüş eksilmesin Sev! Kalbinden yerim silinmesin Unutma ,sen yalnızca benimsin Aşk bir kum her birine ise sana kumsalları vereyim Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım Ayrılık küçük sevgileri öldürür lakin büyük sevgileri güçlendirir Tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi Bana unut dediler seni Unuttum; fakat seni değil, bana seni unut diyenleri Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları yok Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa bil oysa o seni benden daha fazla seviyor Bulunduğun kıyıdan ayrılmazsan okyanusun ötesindeki adalara asla ulaşamazsın Dünya 3 günlüktürdün, bugün ve yarın dün geçti, yarının geleceği belli değil Öyleyse bugünün kıymetini bil Eğer geceler seni düşündüğüm dek uzun olsaydı katiyen sabahtan olmazdı Eğer birey; keza zeki hemde gayretli ise takdir et, akıllı yok, çalışkan ise uyarı et, zeki olup tembel ise ikaz et, hem dikkatsiz ayrıca de dingin ise yıkım et Geldiğin süre aylaklık dolduran değil, gittiğin süre yeri doldurulamayan ol Gerçek sevgi musibet gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır Göz; gözü gözleyen gözleri gözler Gülümsemek için mutluluğu beklersen gülümseme bile edemeden ölürsün Tebessüm Etmek senin için bir tutku olsun,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun Gülü öylesine sevmelisin ancak; soranlara dikeni yok diyebilmelisin Hoş bakan hoş görür, hoş gören hoş düşünür, hoş düşünen hayattan lezzet alır Her gönülde çiçek olacağına bir gönülde buket ol Her şey paylaşıldıkça küçülür, paylaşıldıkça küçülmeyen tek şey sevgidir Her şeyin başı sevgiyle başlar sevmesini bilene defalarca doğruyu söylene dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın Hiç kimse beni kendinden nefret etmemi sağlayacak değin alçaltamaz Halk gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yanlız bırakanlara aşık olurlar Insanlar zamanla bir çok şeyi öğrenmişlerdir; kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi; ama; fazla kolay bir şeyi öğrenememişler: insan gibi yaşamayı Halk Müziği;çiçekleri severler fakat koparırlar, ağaçları severler fakat keserler, hayvanları severler lakin avlarlar Birisinin bana seni seviyorumdemesinden fazla korkuyorum!!! Nokta kadar avantaj için , virgül gibi egrilme Ölümden değilde ölümlerden korkarım,çünkü ilkinde ben varım,ikincisinde sevdiklerim Özünde asillik yoksa insanın tac da giyse soysuzdur !!! Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur Rüzgara baskın olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla Ve unutma ancak yaşam karşılaştığın güçlüklerle yok gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir Sen beni, benim seni sevdiğim kadar sevseydin; benim seni, senin beni sevdiğin dek sevdiğimi a n l a r d ı n Sen uçurumun kenarında bir çiçek olsaydın hayatım pahasına da olsa seni sulardım Seni seviyorum! Diyen dillere değilsenin için acıklı gözlere inan  

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,881Kullanıcılar
namessizSon üye
Üst Alt