Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müthiş Zayıflatan Metabolizma Hızlandıran Detox Suyuu

Müthiş Zayıflatan Metabolizma Hızlandıran Detox Suyuu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Müthiş Zayıflatan Metabolizma Hızlandıran Detox Suyuu Tarifi İçin Malzemeler

*Ekşi elma
*Kabuk tarçın
*Limon
*Maden suyu
*Salatalık
*Ceviz
*Su

Müthiş Zayıflatan Metabolizma Hızlandıran Detox Suyuu Tarifi Yapılışı
Bütün malzemelerimizi bir sürahide karıştırıp bir gece dolapta bekletiyoruz ve her sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak içiyoruz ve üstüne 1 bardakta normal su içiyoruz Su bittikten malzemeleri atmadan tekrar üstüne su ekleyip tazeleyebilirsiniz Ben 23 aydır içiyorum ve karın bölgemde ciddi incelmeler oldu Tavsiye ederim

Similar threads

* Detox Suyu ( Zayıflatan ) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet elma *1 adet salatalık *1 adet limon *1 tutam maydanoz *1 adet kavanoz *Kavanoz dolduracak kadar su Detox Suyu ( Zayıflatan ) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar bu gün detox suyu tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorum, öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Metabolizma Hızlandıran Soğuk Çay Tarifi İçin Malzemeler *2 adet çubuk tarçın *2 adet karanfil *1 çay kaşığı kimyon *1 çay kaşığı karabiber *1 adet ekşi yeşil elma *1 adet limon *1 litre su Metabolizma Hızlandıran Soğuk Çay Tarifi Yapılışı Elmamızı güzelce yıkayalım 5 parçaya bölelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Metabolizma Hızlandıran Çay Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yeşil elma *1 adet limon *1 kabuk tarçın *12 kök zencefil (Toz zencefil de olabilir ) *1 tatlı kaşığı karanfil *1 tatlı kaşığı tane karabiber *810 adet kuşburnu *2 litre su Metabolizma Hızlandıran Çay Tarifi Yapılışı Bu tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Haftada 13 Kilo Verdiren Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet yeşil elma *1 demet maydanoz *12 dal yeşil nane *1 adet salatalık *1 tutam tane karabiber *1 tutam Yeşilçay *1 adet kabuk tarçın *1 adet limon *1, 5 lt su Haftada 13 Kilo Verdiren Detox Suyu Tarifi Yapılışı Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt