Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutlaka okunması gerken eser Yasımı tucacaksın

Mutlaka okunması gerken eser Yasımı tucacaksın
0
493

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,951
F-D Coin
124
Yasımı Tutacaksın

Larry Collins, Dominique Lapierre
Basından Seçmeler !..
"Okurken insanı, allak bullak eden eser..."
"Bu kitabı okumamış olmak, gerçek bir kayıptır."

Similar threads

Konuyu açıcak başka bir bölüm bulamadığım için ve dinle ilgili olduğundan buraya açıyorum İlgi görmesi içinde daha doğrusu cevapların önemli olduğundan dolayı ana bölüme açtım JeanChristophe Grange Fransız bir yazar Ve Şeytan Yemini adlı bir kitabını okudum Polisiye Gerilim Kitapta bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Hikayeleri hoş yapan onların gerçeklikleri yok insanlara devretmek istedikleri mesajlardır Onlarda aşkvardır,estetikvardır,hüzünvardır,hasret vardır,ayrılıklar ve kavuşmalarvardır Ve tabii onları ana güzel kılan ve gönül antenlerimizi kendisine çeviren mutluluğun anahtarıvardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Dağ Kavmi özet Dağ Kavmi Kayıtdışı Bir Ayaklanma Kitap Özeti Abdullah Kaya Kitap Yazar:Ahmet Kaya Dağ Kavmi (Qewmê Çiyê) Kayıtdışı Bir Isyan Abdullah Kaya ISBN: 9789944382915 Birinci Baskı: İkinci Baskı: 2010 195x13, 296 sayfa Yazar:Ahmet Kaya Dağ Kavmi (Qewmê Çiyê) Kayıtdışı Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Hızlı geçen bir yazın ardından havaların soğumaya başlamasıyla birlikte yavaş yavaş evlere, kapalı ortamlara çekilme zamanı geldi. Soğuk havalarda kahve ya da sıcak bir çay ile yapılacak en güzel şey kitap okumaktır. Hatta evde bir battaniye ya da yorgan altına girip dinlenmek, kendinize vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Sinemaların gerçek olaylara dayanıyor olmaları işleri daha da korkutucu bir hale getiriyor. Not: Sinemaların konuları Beyazperde.com'dan alınmıştır, sinemaların sıralamasında ise IMDb puanları temel alınmıştır. Kaynak: https://www.buzzfeed.com/shelbyheinrich/... 17. The Afflicted (2011)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt