Mutlu aşk yoktur 1549068917 1549068917 mutluaskyoktur5c54ea79b5f90mutluaskyoktur5c54ea79b5f90 http:membershomenlverzamelingblinkiesblinkies18gif İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir vakit Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini Ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi Ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi Hayatı ilginç ve acı doymuş bir ayrılıktır her lahza Mutlu aşk yoktur Hayatı bu, silahsız askerlere aynı Bir başka felek için giyinip kuşanan Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan Onlar oysa akşamları aylak güvenilmez insan Söyle bunları hayatım ve bunca gözyaşı yeter Mutlu aşk yoktur Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri Ve anında can verdiler kocaman gözlerin için Mutlu aşk yoktur Vakit fazla geç artık hayatı öğrenmeye Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha kadar En ufak şarkı için nice mutsuzluk lüzum Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek Nice hıçkırık lüzum bir gitar ezgisine Mutlu aşk yoktur Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda Ve senden daha fazla yok vatan aşkı da Bir tek aşk yok yaşamış gözyaşı dökmeksizin Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da