Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mutlu Evliliğin Sırrı

Mutlu Evliliğin Sırrı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kahvede sohbet eden adama arkadaşları:
''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu
Bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsun Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yahut pısırık olduğunu düşüneceğiz''derler

''Kısaca anlatayım'' der adam
''Düğünümüz bittikten sonradan karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize içten gidiyoruzBenim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi
Azıcık daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği süre eşim baştan eğilip atıma 'İki' dedi Eksik daha sonra atım bitmiş aynı
şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a 'Üç' dedi
ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu
Ben şok olmuştum Eşime bir hışımla çıkıştım
''Yazık değil mi ata neden vurdun bayan manyak mısın sen?''diye bağırdım
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi
ve o günden sonradan karımın bir dediğini iki etmedim
*

Similar threads

Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla fazla mutlu bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsunBu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz'' derler 'Kısaca anlatayım'' der...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Bayanların bir dedigi iki olmasın sakın !!! Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsun Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yahut pısırık olduğunu düşüneceğiz'' derler ''Kısaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Mutlu evliligin Sirri Evlilik espirileri, Mutlu evliligin sirlari, Sakalar, 1549142403 1549142403 mutluevliliginsirri5c56098768919mutluevliliginsirri5c56098768919 mutluevliliginsirri5c56098768919 Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Karımın Bir Dediğini İki Etmedim :D:D Her Zaman erkekler kadınların sözünü dinlemeyi böylece sevmezlerİllede benim dediğim olacak der dururlarBu yüzden evliliklerde ara sıra sorunlar çıkabilirAma güzel meleklerim sizlere derhal bir örnek sizde uygulayın bunu bakalım yeniden çıkıyomu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve cocuklarınla cok mutlu Bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsun Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu duşuneceğiz''derler ''Kısaca anlatayım'' der adam ''Duğunumuz bittikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt