imagesmutluevliliginsirri5ad77a693e0dcimagesmutluevliliginsirri5ad77a6a456f6
Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile
yaşantına hayranız, eşin ve cocuklarınla cok mutlu bir yaşantın var
Karının bir dediğini iki etmiyorsunBu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu
duşuneceğiz'' derler
'Kısaca anlatayım'' der adam''Duğunumuz bittikten sonra karım
kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz Benim
bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi Karım eğildi ve benim atıma ' Bir ' dedi
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tokezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma ' İki ' dedi Az sonra
atım tekrar aynı şekilde tokezleyince eşim atından indi ve at'a ' Uc ' dedi ve ceyizinden tabancasını cıkartıp atımı alnından vurdu
Ben şok olmuştum Eşime bir hışımla cıkıştım ''Yazık değil mi ata,
neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım
Karım arkasını dondu ve bana ' Bir ' dedi Ve o gunden sonra karımın bir dediğini iki etmedim
Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile
yaşantına hayranız, eşin ve cocuklarınla cok mutlu bir yaşantın var
Karının bir dediğini iki etmiyorsunBu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu
duşuneceğiz'' derler
'Kısaca anlatayım'' der adam''Duğunumuz bittikten sonra karım
kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz Benim
bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi Karım eğildi ve benim atıma ' Bir ' dedi
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tokezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma ' İki ' dedi Az sonra
atım tekrar aynı şekilde tokezleyince eşim atından indi ve at'a ' Uc ' dedi ve ceyizinden tabancasını cıkartıp atımı alnından vurdu
Ben şok olmuştum Eşime bir hışımla cıkıştım ''Yazık değil mi ata,
neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım
Karım arkasını dondu ve bana ' Bir ' dedi Ve o gunden sonra karımın bir dediğini iki etmedim