Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mutlu evliligin Sirri

Mutlu evliligin Sirri
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mutlu evliligin Sirri Evlilik espirileri, Mutlu evliligin sirlari, Sakalar, 1549142403 1549142403 mutluevliliginsirri5c56098768919mutluevliliginsirri5c56098768919 mutluevliliginsirri5c56098768919 Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla fazla mutlu bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsun Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz'' derler ''Kısaca anlatayım'' der adam''Düğünümüz bittikten sonradan karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize içten gidiyoruz Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi Birazcık daha ilerledik ve benim atımın ayağı yeniden takılıp tökezlediği vakit eşim yeniden eğilip atıma 'İki' dedi Eksik sonra atım her yerde aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ata 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu Ben şok olmuştum Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi, atı neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi &quotVe o günden daha sonra karımın bir dediğini iki etmedimmutluevliliginsirri5c56098788e0fgifalt :puhas: :puhas: :puhas:mutluevliliginsirri5c56098788e0fgifalt :puhas: :puhas: :puhas:  

Similar threads

Bayanların bir dedigi iki olmasın sakın !!! Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsun Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yahut pısırık olduğunu düşüneceğiz'' derler ''Kısaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Karımın Bir Dediğini İki Etmedim :D:D Her Zaman erkekler kadınların sözünü dinlemeyi böylece sevmezlerİllede benim dediğim olacak der dururlarBu yüzden evliliklerde ara sıra sorunlar çıkabilirAma güzel meleklerim sizlere derhal bir örnek sizde uygulayın bunu bakalım yeniden çıkıyomu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Erkek Dediğin Böyle Olmalı (süper) Bir Mahallede yeni komşularıyla dere sohbeti yapan kadına komşuları ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var Kocanın BİR dediğini İKİ etmiyorsun Bunun mutluluğunun sırrını bizede anlat '' derler ''Kısaca anlatayım''...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla fazla mutlu bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsunBu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz'' derler 'Kısaca anlatayım'' der...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu Bir yaşantın var Karının bir dediğini iki etmiyorsun Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yahut pısırık olduğunu düşüneceğiz''derler ''Kısaca anlatayım'' der adam ''Düğünümüz bittikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt