Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutlu son yoktur

Mutlu son yoktur
0
29

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mutlu son yoktur verdana,genevaSakinliğimin sersemlemiş bakışlarını boynuma dolayarak adımlıyorum sokaklarıAdımlarını hatırlamaya çalışıyorum, yanımda yürürkenki hallerini Uyanınca bölük pörçük hatırlamaya çalıştığım bir rüyaydın sen sanırım verdana,genevaEvet kuşkusuz bir rüyaydın senO özlenene duyulan arzu ile görülmüş bir rüyaBeynimin benimle , benden öte içimde sığınabileceğim tek şey olan özlemimle dalga geçişiydin O Kadar akıllıca tasarlanmıştı ki bu oyun, hiçbir kusuru yoktu Gök ve yer yerli yerindeydi, iki kalp sakindi Sakince,yürek çarpıntısı olmadan sarıldılar Istek de tam yerli yerindeydi, güzel gözlerinde verdana,geneva verdana,genevaİçimde ince bir açlık Ne ilginç özlemlerim var benim yok mi ? Hakiki olmayan , aciz Söylediğin her laf ile içimde yerle bir olan bir enkaz Enkazın enkazı O enkazın da enkazı Daha ne değin enkazlaşabilirim ama ? Ne değin daha müsade verebilirim verdana,geneva verdana,genevaFiilen senin sözlerinin acımasızlığı değil Doğruluğudur sebep her seferinde kendimi yerle bir etmemin Haklısın Kendime acımaktan vazgeçmeliydim bir an önce Fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum ki Birincil sözlerinin başlangıcında kılıcım elimde gardımı almıştım Birincil hamlem de kanlarım kaçmıştı gözüme Bulanık bir görüntüde neyi hırpaladığımı bilmeden, yalnızca kendimi savunmak için, kimbilir hangi düşlerimin kanını akıttım, hangi tabularımın gözlerini dağladım verdana,geneva verdana,genevaSonra bir cümle savurdun bana doğruBuz kesti savaş alanım '' Gördün mü verdana,geneva 1549092804 1549092804 mutlusonyoktur5c5547c89fae3mutlusonyoktur5c5547c89fae3 http:img2blogcucomimageszzezzeze1876 verdana,genevaZeze? '' diye gülümsedi içimdeki ufak kız arkasını dönerken Yüreğim sızladı Özür de dilesem faydası olamayacak,daha önce uyarılmıştım '' Bir çocuk yüreği unutur lakin katiyen affetmez ! ** Af dileme !! '' Arkası dönük kızın gürültüsüz hıçkırıklarıyla sarsılışından seziyorum birazdan yere düşecek tek bir damlanın halka halka büyüyerek dağılacak depremimi verdana,geneva verdana,geneva verdana,geneva''Eğer hayat bir film ise filmim burda bitmeli ! '' diye her zaman haykırmıştım omuzunda düşlerim gözlerimden çıkarken Eyvah Eski kuralımızı unutmuşum verdana,geneva verdana,geneva '' Mutlu son yoktur !! '' alıntı  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt