Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk hep yanında olsun

Mutluluk hep yanında olsun
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mutluluk daima yanında olsun Şimdi yalnızım, sensizim yarınlarımda Seni sonkez göremeden, gözlerine bakamadan Sana sonkez dokunamadan, ellerini tutamadan Hemen beklemediğim ölümlerdeyim Sen büyük şansımdın kalbime verdiğim Seninle tanışmamız mucize gibiydi O birincil günümüz hatırlarmısın ? rüya gibiydi Acilen bildiğim yapayalnızım Nerdesin ? Kiminlesin? kavuşamadığım Seni çok sevmiştim niçin bittin Senle ölümü öğrendim Şimdi mutluluğun uzağındayım Bir vedayı fazla gördün bana ayrılırken, Gözümün önünde bakışların, gülümseyişin Ruhum seni bekleyecek anılarımızda Hemen ayrılığın sabahındayım Sana seslenişlerim derin boşluklara çıkıyor Çığlıklarım gözyaşlarımda boğuluyor Unuttun bilirim o hoş anlarımızı Acilen aşkım gözyaşlarımlayım Mutluluk hep yanına olsun , Acılarsa hep senden çok uzaklarda olsun Neden bittiğini bilmesemde, Senle geçen günlerin hürmeten Seni son kere görmeliydim Sırada susmak var, yolun sonunda Bekleyecek kalbim her atışında, Şimdi bu can seni sayıklar alinti  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt