Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk İle İlgili Kompozisyon

Mutluluk İle İlgili Kompozisyon

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevinç Hakkında Kompozisyon
Mutlulukla İlgili Kompozisyon
Mutluluk İle İlgili Yazılar

Elimde defterim, çıkıyorum minik Amasya'nın koca dağına Buluyorum ihtiyar bir ağaç gölgesi, oturuyorum koca çınarın dibine Bakıyorum etrafıma Tek kalmış bu çınar koca dağda Yalnız başına yetişmiş, muhakkak Ne ile beslenir koca çınar? Soru mu bu da? Kim bilir ne kadardır bunun kökü? Olur Ya de koca dağın tümünü kaplamıştır Neden olmasın? Olur elbet

Yalnız mı dedim? Peki, o halde bu kuş sesleri de neyin nesi? Yukarı bakıyorum Görüyorum fakat bizim koca çınar yuva olmuş Amasya'nın kuşlarına O Kadar seviniyorum Beraber şarkı söylüyoruz kuşlarla nadiren koca çınar rüzgâra dalıp yapraklarını hışırdatıyor O da katılıyor şarkımıza Bütün nakarata geldik mi, dağın öteki tarafında fakat kuzu sürüsü meliyor Hani yalnızdın koca çınar? Bakıyorum peş peşe geliyor dostların Bana pek ihtiyacın kalmadı galiba, ne dersin? Hah! Bir çoban köpeğimiz eksikti O da geldi tam oldu Dur bakayım, bu bana mı sevdiriyor kendini? Aman ne şeker tüyleri var Kıskanma deli çınar Seni unutmam Sevinç şarkısına devam ediyoruz her zaman beraber

Güneşin yerini ay almaya başlıyor Sürümüz ve köpeğimiz gidiyor Kuşlar uyudu mu ne? Ansızın sustular Ama koca çınar ısrarla yapraklarını hışırdatıyor “Hazır, koca çınar, diyorum ve yine biz bize söylüyoruz şarkımızı

Sevinç diyorum ben buna Sonsuza değin mutluluk

alıntı *

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt