Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk ile ilgili Sozler Mutluluk Sozleri

Mutluluk ile ilgili Sozler Mutluluk Sozleri
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mutluluk İle İlgili Sozler

* Mutluluğun formulu, gerektiğinde onemsiz şeylerle meşgul olabilmektir Edward Newton

* İnsanların mutlulukları ya da mutsuzlukları, kaderin olduğu kadar da karakterlerinin eseridir La Rochefoucauld

* Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak icin coğu zaman elimizi uzatmak yeter George Sand

* En buyuk sayıda insana en buyuk mutluluk|mutluluğu veren eylem en iyidir Francis Hutcheson

* Bahcelerinde lahana ekenler bizden uc veya dort kat mutludurlar Rabelais

* Mutlu yaşam, tutku ve korku uzerinde mantığın ve duşuncenin elde ettiği bir zaferdir Lucius Annaeus Seneca

* Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır İnsan hayatı, bir tur hata olmalı Arthur Schopenhauer

* Doğuştan gelen tek bir yanılgı vardır O da mutlu olmak icin burada olduğumuzu sandığımızdır Arthur Schopenhauer

* Mutlu bir hayat olanaksızdır; insanın başarabileceği en iyi şey kahramanca bir hayattır Arthur Schopenhauer

* Beyin olanca gucuyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunc etkinliği daha uykuda olduğu icin cocukluk, hayatımız boyunca ozlemle geri donup baktığımız masumiyet ve mutluluk donemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet Arthur Schopenhauer

* *Tum sınırlamalar kişiyi mutlu kılar Gorme, etki ve temas alanımız ne denli dar ise o denli mutlu oluruz; ne denli geniş ise o denli sıklıkta kendimizi azap icinde ya da urkutulmuş duyumsarız Cunku bu alanla birlikte kaygılar, istekler, urkunc şeyler de coğalır ve buyur Arthur Schopenhauer

* Benim dertlerime derman olmanı istemedim,bana hic yaşamadığım mutluluklar yaşatmanı istedim Atilla Cicek

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt