Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk İle İlgili Yazılar

Mutluluk İle İlgili Yazılar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevinç İle İlgili Sözler
Mutlulukla İlgili Yazılar
Mutluluk Hakkında Yazılar ve Sözler

SENİN ADIN SEVINÇ OLSUN

Gülüşlerin bozdu oyunumu Uzattığın ellerine karşısında koyamayışlarım alt üst etti lekeli beyaz sabahlarımı Ben beceremem oysa yüzüme gülümseme düşürmeyi, kimsesiz bir kırlangıç yavrusuyum ılık bahar rüzgârlarıyla cenk edemem ama

Bana bir baksana
Gücüm yok benim Sana bir Babil daha yaratamam ben Uçsuz bucaksız bir sahraya sürgün ettim ben kalbimi hangi kervanın yolu mutluluk bilemem ancak

Benimde umut yıldızlarım olmuştu çok eskiden Kaybolduğum yollarda yediğim her tekmeyi hayra yoruşlarım olmuştu Kuvvetsiz sevgi sözcüklerine kanıp yelkenlerimi gözümü kırpmadan yakışlarım olmuştu Kaç kez alabora oldu bu karoser biliyor musun?

Yazdım
Kalemime sürdüm yaşadığım tüm kolpa sevişmeleri Sayfalarca minyatür haz çığlıklarını abarta abarta anlattım tanımak istemediğim insanlara Satır aralarına gizledim tanrımdan affetme dileyişlerimi Günahkâr bu karoser anlamıyor musun? Ben minik bir cehennem yarattım tek göz oda dünyamda Onlar gibi değilim ben Gönülsüz atan bu kalbe makyaj yapamam fakat

Üstü kapalı yapılan küçümsemelere alışığım ben Bıyık altı edilen küfürlere, yarım ağız söylenen avuntu sözcüklerine aşinayım Durgun sularda boğulma tehlikesi yaşamış ilk birey ben değilim ki Burada öyle bir dünya yaratılmış ancak başının üzerinde daima bir el Kimse nefes almanı istemiyor Ve ben boğuluyorum bütün sahte çırpınışlarıma rağmen Ölüm belkide tek kurtuluş yoludur Kim cehennemin daha acı verici olduğunu söyleyebilir ama zaten

Fakat dedim ya
Karanlık odama ışık tutuşların bozdu oyunumu Yüzüne yakışmayan gözyaşlarına aleyhinde koyamayışlarım bozdu Sende onlardan biri misin? Sende umut bağladığım o palavracı yıldızlardan mısın yahut? Ya kayıp gidersen arkana bakmadan? Bak bu koca ağaçta kalan son yaprak tanesine benim yaşam sevincim Korkarım her esinti estiğinde O da düşerse kim bu çıplak bedene sevgisini kazıyabilir oysa Sende o tasasız güz rüzgârlarından mısın yahut?

Anla beni
Korkak adımlarımın tek sebebi dilimde yanıp duran geçmişimin kalıntılarıdır Her bu sefer geleceğim o olsun, son olsun, ölümsüz olsun dediğimde bir kez daha düştüm ben o sırat köprüsünden Geçimsiz yakarışlarımı karamsarlığıma yorma sakın Ben alışılmış değilim tenime konan nemli dudak namelerine Huylanırım, utanırım, beceremem

Severim
Delicesine bağlanırım ben Hayatını hayatım sayar pek yaşarım Bana bak Sakın çekip gitmelerini yanında alıp gelme bu kalbe Döktüğün her gözyaşının nedeni ben olmalıyım sadece Geçmişini alıp gelme Sor Aklında ancak bütün soru işaretlerine kurban et beni Hesabını sormadığın hiçbir geçmiş kalmasın aklında Vur Kafana yatmayan ne varsa, bütün suçlarımı, yanlışlarımı, yalanlarımı hiç çekinmeden vur yüzüme İlerde keşkelere bağlayacaksan geçmişini gelme

Gözlerinde ararım mutluluğu her defasında Bir ufak nem zerresi görmeye dayanamam Bu son firar edişim karanlık odamdan Bu son yalnızlığı zikredişim
akin çkrn

MUTLULUK SÜRESİ
(bır fıkra)

Çinlı bir bilgeye sormuşlar insan nelerden nekadar süreyle mutlu olur diyeBilge şöyle yanıtlamış
Bir yıl mutlu olmak istiyorsan dünyayı gezmeye çık, yok beş yıl mutlu görünmek istiyorsan evlen,lakin
Yaşam boyu mutlu görünmek istiyorsan da sanatın herhanği bır dalı ile uğras

Gençler için *

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,313Kullanıcılar
shadownSon üye
Üst Alt