Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk Nerede?

Mutluluk Nerede?
0
313

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mutluluk Nerede? Sevinç Nerede? Uzun bir süredir bütün da yaşamak istediğin hayatını yaşamaya başlayacağını düşünegeldin Fakat bunun için önünde daima bir engel oldu; önce yapılması gereken bir şey, bitirilmesi gereken bir meslek, çalışılması gereken bir süre, ödenmesi gereken borçlar Bunların hepsi bittikten sonradan hayatının başlayacağını düşündün Lakin bu arada hayat kendi hızıyla akıp gitti Hala daha o engelleri aşmaya çalıştığın bugünlerde bir de baktın ama, engellerle yaşadığın geçmişin hayatın ta kendisiymiş Yoksa onları da tatlı bir nostalji duygusuyla anıyor ya da anlatıyor olamazdın O halde derhal hayatına bak Engelleriyle, yapılması gereken işlerle, ödenmesi gereken borçlarla yıllar daha sonra tatlı bir nostalji olacak bir yaşam yaşıyorsun Hayatın tâ kendisidir hemen yaşadığın Engellerler, borçlar, yarım kalmış işler, telaşlar, sıkışıklıklar tümü hayatın kendisi Mutluluğu erteleyip durma Mutluluğun varılacak bir yer değil; yürüdüğün yol olduğunu unutma Unutma oysa, süre kimseyi beklemez Ne okulun bitmesini, ne hiç borcunun kalmamasını, ne bir ev sahibi olmayı, ne çocuklarının büyümesini, ne emekli olmayı, ne baharın gelmesini bekle! mutlu olmak için şimdiki zamandan daha yerinde bir vakit değil!  

Similar threads

Bİzİ Ne Mutlu Edİyor? Para mı dediniz? Yanıldınız! Esas ihtiyaçlar karşılandıktan sonra gelen kazanç artışı, sevinç duygusunu artırmaya yaramıyor İyi bir eğitim mi, ya da akıl mı? O da yok Gençlik ve çekicilik? Tekrar olmadı ABD’ de yapılan son bir araştırma, 2024 yaş arası gençlerin ayda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
imagesmutluluk5ad1b0955a260 Bugun Uzulmek Yok Yani bir dahası olmayan, provasız bir hayat yaşıyoruz Nerede ve ne zaman ne olacağını hic kestiremediğimiz bir yaşam Samimiyetle itiraf etmeliyim ki , hayat ister nihavent, isterse uşak makamında yaşansın, bence her haliyle guzel Yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
CENNET’E MEKTUP İlk defa dünyanın dışına mektup yazıyorum Benim için bu bir gereklilik ve oldukça heyecanlı ve rahatlatıcıdır Çünkü insanların dünyadayken birbirlerini anlamaları bir hayli güçtür Senin dünyadaki ayrılışını hiç unutamadım Son saatlerindeki çaresizliğin, sevdiklerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Medeniyetin başından beri popülerliğini koruyan memnunluk kavramına yüzyıllardır beşerler düşünerek, araştırarak, gezerek, okuyarak, konuşarak, yazarak, inanarak ulaşmaya çalışmışlardır. Herkes için farklı bir tarifi olan ‘’mutluluk’’ temelinde varoluşsal bir yargı barındırır. Psikanalist...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Başarının Bedeli Epeyce yoğun bir tempodayım çünkü Hangimiz değiliz ki? Hepimiz sorulduğunda “fazla yoğunum, vaktim kalmıyor, kendime süre ayıramıyorum gibi mesajları vermeye daima hazırız Yaşamın bu yoğunluğunu aslında kendimiz istiyoruz Hatta seviyoruz En azından benim için böyle Bu yaşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt