Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutluluk Sözleri

Mutluluk Sözleri
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mutluluk Sözleri 2019 Mutluluk sözleri dilerseniz facebook ta kullanın dilerseniz msn nizde ( bağzıları uzun dikkat edin ) İnsanların kendilerini en iyi açıklama etmelerinin yolu mutlu olduklarını göstermektir diye düşünüyoruz Sizler bu mutluluğu birçok vakit sevginizle, gülümseyerek gösteriyorsunuz Bundan Böyle bilişim çağında herkesin msn İSQ her türlü irtibat araçları mevcut onun için bu sözleri internetten de paylaşmak gerekiyor diye düşünüyorum İşte sizler için bulduğumuz birbirinden güzel sevinç sözleri 1549103824 1549103824 mutluluksozleri20195c5572d4ddbabmutluluksozleri20195c5572d4ddbab mutluluksozleri20195c5572d4ddbab Mutluluk Sözleri 2019 Sevinç Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Hoş Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en hoş Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi Uzaklık minik sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi Sensiz Acı Çeken Yüreğim Derhal Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Açtı, Bir Denizin ortasında Sevinç Çemberi Kuruyorum ikimizin Namına Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Sevinç daima yakınımızdadır, yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter George Sand Mutluluğun formülü, gerektiğinde önemsiz şeylerle meşgul olabilmektir Edward Newton Mutlu yaşam, tutku ve nefret üzerinde mantığın ve düşüncenin elde ettiği bir zaferdir Lucius Annaeus Seneca Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu hatıra, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz hatıra, uykudan uyandığı andır İnsan hayatı, bir nesil kusur olmalı Arthur Schopenhauer Fazla Mutlu Olma Sonunda üzüLürsün Minik Mutlulukları biL yetinmeyi öğrenirsin sevgine sahip çık Mutlulukları öğretirsin Senin için bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun içinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım Kalbimde Bir Acı Mutluluk Yarı Yüreğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o Lahza! Hadi geL Mutluluklarıma Manâ Kat Canım Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim sevinç ikimizin herşeyim Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Yok! Sevinç Senin HayaLinle Yarınlarıma, Güzel Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en güzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi Güzelliğin mutluluk Yok Düşüncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise düşüncelerimdeki Mutluluk örneğin… Sensiz Acı Çeken Yüreğim Acilen Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Açtı, Bir Denizin ortasında Sevinç Çemberi Kuruyorum ikimizin Adına вєкℓєиєи güи gєℓє¢єкѕє çєкιℓєи нαѕяєт кυтѕαℓ∂ıя αşк вιя ιçкι∂ιя нєякєѕ ιçємєz вιя кєяє ιçєи αѕℓα ναzgєçємєz єи вüуüк нαтαм ѕєиι ѕєνмєк ∂єğιℓѕєиιи вєиι ѕєνмєиι вєкℓємєктι… кαç gє¢є αgℓα∂ιм вöуℓє gιzℓι¢є иє уαρтιмѕα ѕєиι υиυтαмα∂ιм, ∂ανα: вιя αѕк нιкαуєѕι ∂ανα¢ι: уαℓиιzℓιк ∂αναℓι: αуяιℓιк ѕαнιт: уємιиℓєя ѕυçℓυ: ѕєνgιℓιм ¢єzα: ѕσиѕυzα ∂єк ѕєνє¢єgιм вαиα нєукєℓ ∂ιуσяℓαя ναяѕιи ∂єѕιиℓєя,ѕα∂є¢є ѕєиι gσяєвιℓє¢єgιм вιя уєяє ∂ιкѕιиℓєя уєтєя… zαмαи ѕєνgιиιи gü¢üиü göѕтєяιя ιиѕαи вιя кєz öℓüя вєиι öℓ∂üяєи gι∂єякєи αттιgιи ιℓк α∂ιмιи∂ιя  

858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt