Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mutluyummm çookk

Mutluyummm çookk
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mutluyummm çookk Buğün ne oldu biliyormusunuz?mutluyummmcookk5c51844e5b257gifalt :26: 26 :26: onca yaşananlara ragmen acıya ragmen benim yaptıklarıma ragmen sevdiğim adam bana yüzük almış çook mutluyum şuan aglıyorum ama bu gözyaşalrım keza mutluluktan hemde utanctan ona yaptıgım o pişmanlıktan sonradan acıkçası beni bırakcagını düşünüyordum o affetti de beni ben kendimi nasıl affedeceğim onu bilmiyorum işte gece yatarken başımı yastıga koyarken ona yaptıgım kusur geliyor dökülüyor gözyaşlarım dökülsünde zaten neyse herşeye ragmen mutluyum bennn yeni dostlarımla(umarım bu lafıma kızmazsınız) sizlerle bunu paylaşmak istedim birincil yazıma bu kdr önem verdiğiniz için acıkcası şaşırdım kimse okumaz diyordum sagolun umarım hepiniz çook mutlu olursunuz umarım herşey için teşekkür ederim seviyorum hepinizi:laugh:  

858,496Konular
981,717Mesajlar
29,786Kullanıcılar
Üst Alt