Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mutsuz Evlilik Nedenleri

Mutsuz Evlilik Nedenleri
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mutsuz Evlilik Nedenleri Nelerdir?

Gunumuzde evlilileirn eskisi kadar surmemesinin nedenleri sizce neler olabilirKadınların ekonomik,yoksa aman nasılsa evlendim diyerek insanların kadın yada erkek olsun daha rahat davranmaları ve hatta bakımsız bir hal almaları değişen değerlerimiz mi yoksa kendimizmi donup bir bakmamızda yarar varAslına bakarsanız mutsuz evliliği cok bilinen ama bir turlu uygulanamayan belli başlı kuralları bulunmaktadırŞoyle duşunmemeli nasıl olsa evlendim diye duşunmemek icin bu duşunceyi kafanızdan atmalısınız

Yine eskisi gibi bakımlı ve temiz olmaya ozen gostermelisinizEvlendikten sonra ozellikle erkeklerin yaptığı buyuk hatalardan birisi nasılsa evlendik nasılsa benimsin artık diyerek kadına baskı uygulaması ayrıca bazı durumlarda kadına şiddet uygulaması evliliğin mutsuzluğunun en balta gelen sebeblerinden birtanesidir

Kadının yaptığı buyuk yanlışlar ise evlendikten sonra daha bakımsız ve rahat olması onu evlenmeden once tanıyan erkek tanıyamayabiliyor bazen bu yuzden kadınların yine bekarken oldukları gibi bakımlı olmaları kendilerini her zamankindan daha guzel ve ozel hissetmeleri gerekmetedirAman nasılsa evlendim herşey bitti boşver deyip kendini ikinci pilana atmamalı

Evlenen ciftler bir omur boyu aynı yastığa baş koymak kararlılığında olmak oyle cok eski yıllardaki gibi kolay değil artık gunumuzde evlenmeye karar vereceği zaman kişi hayat yolculuğunda kiminle yol alacağını ve kiminle cocuk sahibi olacağını seciyor bu secimi yapmış oluyor

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt