1Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği gorup: keşke onu isteseydimdersin
2Bir davette bir kadın arkadaşına sorar: Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?
Diğeri cevap verir: evet yanlış adamla evliyim de ondan
3Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur
4Bir genc babasına sorar: Baba evlenmek kaca malolur?
Baba cevap verir: bilmiyorum oğlum,ben hala oduyorum
5Adam anlatıyormus: Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da gec oldu
6Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!
7Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, ucuncu yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler
8Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım
Adam cevap verir: evet cok aşıktım farkedemedim
9Bir adam gazeteye ilan vermiş: eş arıyorum
Ertesi gun yuzlerce mektup almışHepsi aynı şeyi soyluyormuş:
benimkini alabilirsin
10Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz
Ya arabası yenidir ya da karısı!
2Bir davette bir kadın arkadaşına sorar: Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?
Diğeri cevap verir: evet yanlış adamla evliyim de ondan
3Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur
4Bir genc babasına sorar: Baba evlenmek kaca malolur?
Baba cevap verir: bilmiyorum oğlum,ben hala oduyorum
5Adam anlatıyormus: Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da gec oldu
6Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!
7Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, ucuncu yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler
8Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım
Adam cevap verir: evet cok aşıktım farkedemedim
9Bir adam gazeteye ilan vermiş: eş arıyorum
Ertesi gun yuzlerce mektup almışHepsi aynı şeyi soyluyormuş:
benimkini alabilirsin
10Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz
Ya arabası yenidir ya da karısı!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.