Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Muz Yeme' Videoları Çeken 8 Suriyeli Daha Gözaltına Alındı

'Muz Yeme' Videoları Çeken 8 Suriyeli Daha Gözaltına Alındı
0
13

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-e66e8f20d1427c15a7eea40761f683c499397aba.jpg

İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı.

Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 29 Ekim'de 1'i yaşı küçük olmak üzere 8 kişiyi yakaladı. Yaşı küçük kişi, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Gözaltına alınanlar, emniyetteki işlemlerinin ardından 'kamu düzeni ve güvenliğini tehdit eden yabancı şahıslar' kapsamında sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

İstanbul'da bir vatandaş sokak röportajında Suriyeli göçmenler için “Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz” demiş ardından Suriyeliler sosyal medyada 'muz yeme' videoları paylaşmaya başlamıştı.

Similar threads

İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Bir sokak röportajında vatandaşın 'Ben muz yiyemiyorum, kilolarca muz alıyorlar' sözünü tiye alan göçmenler hakkında sınır dışı edilme kararı alındı...  Sosyal medyada paylaşılan videolar için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
'Suriyeliler bizden iyi geçiniyor, muz bile alamıyoruz' diye isyan eden vatandaşla dalga geçmek için 'muz yeme' videoları paylaşan 31 Suriyeliden 11'inin gözaltına alındığı bildirildi. İstanbul'da yapılan bir sokak röportajında, bir vatandaşın 'Suriyeliler bizden iyi geçiniyor, muz bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Türkiye'de son dönemde farklı açılardan tartışmalara konu olan sokak röportajları, geçtiğimiz günlerde tepki toplayan bir 'akımın' doğmasına sebep oldu. Bir sokak röportajında yer alan ‘Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz’ ifadelerinin ardından sosyal medyada yabancı uyruklu bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,658Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt