Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

muzeler haftası ile ilgili guzel sozler

muzeler haftası ile ilgili guzel sozler
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Muzeler haftasıyla ilgili sozler, Muzeler Haftası sozleri, Muzeler Haftası icin guzel sozler

Geliştirilmeyen muze, koleksiyon ve eski silah muzeleri zamanla olur
Muzeler tarihin aynasıdır
Atalarının nasıl yaşadıklarını merak ediyorsan muzeleri dolaşmalısın
Kultur varlıklarına sahip cıkamayan bir millet, daha olgunlaşmamış demektir
Gun ışığına cıkarılmış bir eserin değeri ise altınlarla bile olculemez

Similar threads

Muzeler Haftasıyla ilgili şiir, Muzeler Haftası şiiri, Muzeler haftasıyla ilgili şiir Muzeci Her ulusun tarihi Muzelerinde yatar Cok yaşasın o guzelim Muzeleri oluşturanlar Oralarda sergilenenlere Sadece bakmak değil erek Baktıklarımızı gorebilmemiz gerek Muzelerdir gecmişimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
muzeler haftası ile ilgili şiirler Muzeler Ayasofya, Topkapı Bir hazine, bir servet, Dolmabahce Sarayı Dolaşılmalı elbet Soluruz nefes nefes Gecmişi, geleceği, Daha neler neler var İnsanın goreceği Tarihi oğreniriz Ne hoş olur gezmesi, Sanata doyuruyor Resim Heykel Muzesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
vakıflar haftası ile ilgili guzel sozler,vakıflar haftası ile ilgili ozlu soz,vakıflar haftası guzel sozleri,vakıflar haftası sozler Vakfa hizmet kultur ve sanata hizmettir Vakıflar; gecmişe saygı, geleceğe teminattır Vakıf; iman, sevgi ve manevi olgunluğun mahsuludur Vakıf; sevgi sembolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
ilkoğretim haftası guzel sozler,ilkoğretim guzel sozler,ilkoğretim ile ilgili guzel sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili guzel sozler * İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir * Bir okul acılırsa, bin hapishane kapanır * Okul bir anne gibidir, bizi sever ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Sivil Savunma İli İlgili Sozler,sivil savunma ile ilgili ozlu sozler,sivil savunma ile ilgili ozdeyişler,Sivil Savunma sozleri,Sivil Savunma haftasıyla ilgili sozler,Sivil Savunma haftası guzel sozler Sivil savunma oz savunmamızdır, katılınız Sivil savunmasız yurt savunması olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,467Konular
981,170Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt