Amerika merkezli müzik dağıtım şirketi UnitedMasters, platformdaki sanatkarların ödemelerini kripto varlıklarla gerçekleştirebilmek için Coinbase ile paydaşlık kurduğunu duyurdu. Amerika merkezli müzik dağıtım şirketi UnitedMasters, platformdaki sanatkarların ödemelerini kripto varlıklarla gerçekleştirebilmek için Coinbase ile paydaşlık kurduğunu duyurdu.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Salı günü yapılan açıklamaya nazaran UnitedMasters bünyesinde yer alan müzisyenler, isterlerse ödemelerinin tamamını yahut bir kısmını, seçtikleri kripto para ünitesiyle alabilecek.
Sanatkarlar, Coinbase’in kripto para üniteleri için günlük harcama, kazanma, alım satım ve ödünç alma hizmetlerinden yararlanabilecekler.
UnitedMasters, bu işbirliğinin müziğin ardındaki sanatkarları ve müzik dalını finansal olarak daha da güçlendireceğine inanıyor.
Coinbase takımı hususla ilgili yaptığı açıklamada şu tabirlere yer verdi;
“Şirketlerin çalışanlarına kripto para ünitesi ile kolay kolay ödeme yapmalarını sağlamak istiyoruz. Bu, maaş bordrosunun geleceğidir.”
UnitedMasters, Mart 2021’de Apple tarafından yönetilen, Andreessen Horowitz (a16z) ve Alphabet’in katıldığı B Serisi yatırım tipinde 50 milyon dolar yatırım toplamıştı.