iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlarBen 12ci sınıfım23 Nisan'da şarkı söyleceğimSolistimÖnümde 3 seçenek var
Umut Kaya ; Mor Yazma,Ver o güzel gözlerinden birini,Mevsimler geçerken
Kızla tanışalı 5 gün oldu5 gündür konuşuyoruzPazartesi ( bütün 1 hafta olcak )Müzik derslerinde,bende orda olacağım ve seçtiğim şarkının provasını yapıcazAnlamlı bir şey olsun kıza hitap etsin ve romantik olsun diye birini seçmeliyimSöylerken gözlerinin içine bakıp söylemeliyim,etkili romantik olsunKız yeşil gözlü ve gözleri fazla güzelBenim aklımdan Ver O Hoş Gözlerinden Birini geçiyor fakat
Ver o hoş gözlerinden birini takayım gönlüme
Bak o süre konuşmadan da görünür yüreğim gözüne
Mevsimler Geçerken nakarat ;
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken
O yeşil gözlerinde ben yoktum
Seni birincil gördüğümde yok oldum yalan oldum
Baktım gözlerine ah o anda talan oldum
Sona kalan oldum
Efendiler,bayanlar sizce hangisi daha romantik olur ? Sonrasında zaten teklif edicem gül ile
Umut Kaya ; Mor Yazma,Ver o güzel gözlerinden birini,Mevsimler geçerken
Kızla tanışalı 5 gün oldu5 gündür konuşuyoruzPazartesi ( bütün 1 hafta olcak )Müzik derslerinde,bende orda olacağım ve seçtiğim şarkının provasını yapıcazAnlamlı bir şey olsun kıza hitap etsin ve romantik olsun diye birini seçmeliyimSöylerken gözlerinin içine bakıp söylemeliyim,etkili romantik olsunKız yeşil gözlü ve gözleri fazla güzelBenim aklımdan Ver O Hoş Gözlerinden Birini geçiyor fakat
Ver o hoş gözlerinden birini takayım gönlüme
Bak o süre konuşmadan da görünür yüreğim gözüne
Mevsimler Geçerken nakarat ;
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken
O yeşil gözlerinde ben yoktum
Seni birincil gördüğümde yok oldum yalan oldum
Baktım gözlerine ah o anda talan oldum
Sona kalan oldum
Efendiler,bayanlar sizce hangisi daha romantik olur ? Sonrasında zaten teklif edicem gül ile