Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müzik Tanıma ile Bulunan Şarkılar Artık Shazam ile Eşzamanlanıyor

Müzik Tanıma ile Bulunan Şarkılar Artık Shazam ile Eşzamanlanıyor
0
96

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Shazam tarafından iOS’taki Müzik Tanıma özelliğiyle tanımlanan müziklerin artık Shazam uygulamasıyla senkronize olması için iPhone ve iPad uygulaması güncellendi.

Hala bilmeyenler için Shazam, çalmakta olan müziği dinliyor ve tanımlayabiliyor. Apple’ın iPhone ve iPad aygıtları uygulama yüklü olsun yahut olmasın, Kontrol Merkezi’ndeki Müzik Tanıma düğmesi aracılığıyla ve Siri’den çalmakta olan bir şarkıyı tanımlamasını isteyerek kullanılabilen yerleşik Shazam entegrasyonuna sahip.

Daha evvel Denetim Merkezi’ndeki Müzik Tanıma ile Shazam uygulaması ortasındaki senkronizasyon özelliğinin iOS 16 geliştirici beta çalıştıran aygıtlarla sonlu olduğuna inanılıyordu. Öte yandan Shazam artık özelliği iOS 15 çalıştıran aygıtlar için mevcut uygulamaya da sundu.

Ayrıca bu güncellemede yeni olan Shazam geçmişi artık aygıtlar ortasında senkronize ediliyor. Evvelce, Denetim Merkezi’ndeki Müzik Tanıma düğmesine uzun mühlet basıldığında yalnızca geçerli aygıt için müzik tanımlama geçmişi görüntüleniyordu. Artık uygulama yahut Denetim Merkezi aracılığıyla yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın, birebir Apple Kimliği ile oturum açmış rastgele bir aygıttan tanımlanan tüm müzikler gösterilecek.

Similar threads

Müzik tanımlama uygulaması Shazam, bir ortamda duyduğunuz şarkıyı saniyeler içerisinde bulabiliyor. Platform 2018 yılında Apple tarafından satın alınmasıyla beraber iPhone ve iPad gibi ürünlere entegre edilmeye başlandı. Eylül ayında, Apple Music’in Shazam algoritmalarından faydalanarak DJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Apple’ın popüler müzik tanımlama uygulaması Shazam, Chrome Web Mağazasına eklendi. Şimdiye kadar Galaxy Store, Google Play Store ve App Store’da bulunan uygulama Android ve iOS cihazlarda kullanılmaktaydı. Artık kullanıcılar Shazam’ı Chrome tarayıcıya yükleyerek bir web sitesindeki şarkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Radyo dinlerken veya film izlerken hoşunuza giden bir şarkıya denk gelirsiniz. Ancak dinlediğiniz şarkının kime ait olduğu hakkında en ufak bir bilginiz yoktur. Bu tür durumlarda ilk yaptığınız şey dinlediğiniz şarkının sözlerini İnternet’e yazmak olacaktır. Ancak bu kadar zahmete girmeden şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
iOS 14.2 güncellemesi (GM) yayımlandı. Apple’ın bu sürümü henüz geliştirilme aşamasında. Geliştiriciler ve halka açık olan teste (public beta) kaydolan kullanıcılar tarafından denenebilen iOS 14.2 GM, Shazam ile Apple’ı birleştirdi. Denetim Merkezi aracılığı ile kontrol edilebilen Shazam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Apple, geçtiğimiz aylarda duyurusunu yaptığı iOS 15 çıkış tarihini resmen açıkladı. iPhone 13 serisini piyasaya duyuran Apple, aynı zamanda en yeni işletim sisteminin de ne zaman çıkacağını da paylaştı. Kullanıcılar için yepyeni özellikler ve geliştirmeler içeren iOS 15, bir süredir beta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,507Konular
982,805Mesajlar
30,614Kullanıcılar
Foma98Son üye
Üst Alt