Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muzik...

Muzik...
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar şu konuda kesin bvir bilgi almak istiyorumBelli başlı programlar varİsim vermiyorum problem olmasın diye ama herkezce bilinirBu programlardan muzik indirmek yasak mı sucmu?Cezası varmı?Varsa ne kadar?Turkiyde uygulanıyormu?

Similar threads

Arkadaşlar şu konuda belirli bvir bilgi olmak istiyorumBelli başlı programlar varİsim vermiyorum problem olmasın diye ama herkezce bilinirBu programlardan müzik indirmek yasaklanmış mı suçmu?Cezası varmı?Varsa ne değin?Türkiyde uygulanıyormu? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İnsanların dinlediği muziğe gore kişiliklerinin saptanabileceği uzerine yapılan yorumları duymuşsunuzdur Acaba bu teorinin gerceklik payı nedir? İpodunuzdaki listeye bakan insanlar hakkınızda bilgi sahibi olabilir mi? Sevdiğiniz muzik turu ruhsal değişkenliğinize işaret eder mi? Muzik ve kişilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Amerikan park cezası var mı, varsa kaç para diye merak edilmektedir. Bu konuda en doğru ve güncel bilgiyi burada bulacaksınız. Amerikan park cezası var mı sorusunun cevabını kaynakları ve nedenleri ile birlikte bu makalede bulabileceksiniz. Amerikan park nedir ? Amerikan park, Amerika’da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Teoman muzik hayatına veda mı ediyor Teoman muziği neden bırakıyor Teoman muziği bıraktı mı Olayların adamı Unlu rockcı Teoman, şok bir karara imza atmaya hazıranıyor imagesteomanmuzigibirakiyor5ad1f17809869 Unlu rockcı Teoman 3 Eylul'de vereceği Berlin konserinin muzik hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanı seçilmek için gereken yüzde 50+1 oy şartına ilişkin olarak, 'Anayasa toplantısında 50 +1'in hem bugün hem de gelecekte önemli sıkıntılara sebebiyet vereceğini ve Türkiye'yi bir kaosa sürükleyeceğini söyledim yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt