muzipsin Beyazıt bir çekimleri için yurtdışında bulunun ünlülerin arasında ünlü drmuz Haydar Dümen de bulunmaktaydı ikilinin arasında çok komik bi diaolog geçti 'DERDİM BU YA, İNDİREMİYORUM HOCAM' 1548634391 1548634391 muzipsinbeyazit5c4e491b3cab3muzipsinbeyazit5c4e491b3cab3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbeyaz16mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg PROF DR HAYDAR DÜMEN 'ORADA NELER OLUYOR'DA BEYAZ İLE İLGİLİ ILGINÇ BİR AÇIKLAMA YAPTI Denizbank'ın filmi çekimi için Beyaz, Erdal Özyağcılar, Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya ile birlikte Mal Adaları'na dışarı giden Haydar Dümen 'İçlerinde en meraklısı Beyaz'dı Beni görür görmez 'Hocam bir sorunum var, lakin nasıl söylesem, bilemiyorum' dedi Ben de şortunu gösterip 'İndir çocuğum sana bir bakayım' dedim Beyaz 'Sorun işte tam o noktada Derdim de bu ya, İndiremiyorum hocam' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.