Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muzlu Böğürtlenli Yulaf Lapası

Muzlu Böğürtlenli Yulaf Lapası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Muzlu Böğürtlenli Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler

*200 ml süt
*3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
*Yarım muz
*810 adet böğürtlen
*1 çay kaşığı tarçın

Muzlu Böğürtlenli Yulaf Lapası Tarifi Yapılışı Öncelikle bir bilgi paylaşayım yulaf ezmesi pişmesi gereken bir şeydir çiğ yenmez
200 ml sütünüzü 3 yemek kaşığı yulafla birlikte ocağa alıyoruz Yulaflar şişene kadar pişiriyoruz Ara ara karıştırmayı da unutmayalım İçine yarım çay kaşığı tarçını da katıyoruz Pişince yarım muzu ve 45 tane böğürtleni de ekliyoruz ya çatakla ezin ya da blendrdan geçirin kısa bir süre
Sonra bir kaseye alın ve kalan böğürtlenlerle süsleyin Ben üzerine chia tohumu da serptim
Hazırladığınız yulaf lapası o kahvaltı yerine tüketebilirsiniz hem pratik hem doyurucu hem de uzun süre tok tutma özelliği var Ben kahvaltımı bununla yaptığım zaman saat 8 de saat 12 gibi ancak acıkıyorum ??*Ayrıca sürekli aynı kahvaltıyı yapmak vücudun kilo vermesinde direnç kazandırıyormuş ben hafta da en fazla iki kez kahvaltıda yulaf lapası yiyorum
Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun
Ortalama 200250 kaloridir

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt