iltasyazilim
FD Üye
Muzlu Bonibon Sandığı Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket petibör
*1 paket krem şanti
*1 bardak sut
*2 adet muz
*2 kutu bonibon badem
Muzlu Bonibon Sandığı Tarifi Yapılışı İlk olarak krem şantimizi çırpıp soğuması için dolaba koyuyoruz daha sonra petibörü en alta koyup üzerine biraz krem şanti sürüyoruz Geniş tarafların iç kısmının yarısına kadar da kremşanti sürüp yapıştırıyoruz Kısa tarafları eşit olması için biraz kısaltıp onlarında yarışına kadar kremşanti sürüp yapıştırıyoruz ve iç tarafına 1 yemek kaşığı kremsanti koyup düzeltiyoruz üzerine ince dilim muz yerleştirip tekrar kremşanti koyuyoruz ve onun üstüne de 1 yemek kaşığı kremsanti sürüp düzeltiyoruz kestiğimiz petibörlerden artanları üzerine ufalayıp dış tarafına da ince bir tabaka kremşanti sürüp üstüne bonibon ve bademlerimizi ekleyip servis ediyoruz siz bunu basta kreması yada muhallebi ile de yapabilirsiniz Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
*1 paket petibör
*1 paket krem şanti
*1 bardak sut
*2 adet muz
*2 kutu bonibon badem
Muzlu Bonibon Sandığı Tarifi Yapılışı İlk olarak krem şantimizi çırpıp soğuması için dolaba koyuyoruz daha sonra petibörü en alta koyup üzerine biraz krem şanti sürüyoruz Geniş tarafların iç kısmının yarısına kadar da kremşanti sürüp yapıştırıyoruz Kısa tarafları eşit olması için biraz kısaltıp onlarında yarışına kadar kremşanti sürüp yapıştırıyoruz ve iç tarafına 1 yemek kaşığı kremsanti koyup düzeltiyoruz üzerine ince dilim muz yerleştirip tekrar kremşanti koyuyoruz ve onun üstüne de 1 yemek kaşığı kremsanti sürüp düzeltiyoruz kestiğimiz petibörlerden artanları üzerine ufalayıp dış tarafına da ince bir tabaka kremşanti sürüp üstüne bonibon ve bademlerimizi ekleyip servis ediyoruz siz bunu basta kreması yada muhallebi ile de yapabilirsiniz Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun