iltasyazilim
FD Üye
Muzlu Çay Kokteyli (4 Kişilik)
Malzemeler:
2 Muz
6 cl Muz Likörü
4 cl Kanyak
12 litre Su
5 ÇayKaşığı Siyah Çay
50 gr Şeker
6 damla Angostura Bitters
HAZIRLANIŞI :
Muzları soyun ve dilimleyin Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 23 saat buzdolabında dinlendirin Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters’ı ekleyin ve kadehlere paylaştırın
Malzemeler:
2 Muz
6 cl Muz Likörü
4 cl Kanyak
12 litre Su
5 ÇayKaşığı Siyah Çay
50 gr Şeker
6 damla Angostura Bitters
HAZIRLANIŞI :
Muzları soyun ve dilimleyin Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 23 saat buzdolabında dinlendirin Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters’ı ekleyin ve kadehlere paylaştırın